TRT'deki Karabağ maçında Levent Özçelik'ten takdir toplayan sözler: "Şampiyonlar Ligi'ndeki takımımız... Özel selam Karabağ'a"

Futbol Spor Haberleri UEFA Şampiyonlar Ligi
TRT'deki Karabağ maçında Levent Özçelik'ten takdir toplayan sözler: "Şampiyonlar Ligi'ndeki takımımız... Özel selam Karabağ'a"

UEFA Şampiyonlar Ligi Play-Off Turu ilk maçında GNK Dinamo Zagreb'e konuk olan Karabağ maçı TRT 1'den canlı olarak yayınlandı. Maçı sunan spikerimiz Levent Özçelik'in Karabağ hakkındaki sözleri takdir topladı.

Azerbaycan temsilcisi Karabağ, UEFA Şampiyonlar Ligi Play-Off Turu ilk maçında GNK Dinamo Zagreb ile deplasmanda karşı karşıya geldi. Karabağ, rakibine 3-0 mağlup oldu.

TRT 1'den canlı olarak yayınlanan maçı anlatan spiker Levent Özçelik'in Karabağ hakkındaki sözleri takdir topladı.

Tecrübeli spiker, "İyi akşamlar değerli futbolseverler. Şampiyonlar Ligi'ndeki takımımız Karabağ, Dinamo Zagreb karşısında. İki karşılaşmanın sonunda dileğimiz, Azerbaycan'ın ve de bizim takımımız olan Karabağ'ın Şampiyonlar Ligi'nde lige kalması ve yoluna devam etmesi." dedi.

Özçelik ayrıca, "Bir tarafta Dinamo Zagreb, diğer tarafta Karabağ. Azerbaycan'da bizi izleyen değerli kardeşlerimize sevgimizi ve selamlarımızı gönderelim. Bir özel selam da uzun yıllardan sonra bağımsızlığını ilan eden Karabağ'da yaşayan kardeşlerimize olsun." sözlerini sarf etti.