MAÇ SONUCU | Galler: 0 Türkiye: 0 (UEFA Uluslar Ligi)

A Milli Takım Canlı Maç İzle Canlı Skor Uluslar Ligi
MAÇ SONUCU | Galler: 0 Türkiye: 0 (UEFA Uluslar Ligi)
Galler - Türkiye maçı

UEFA Uluslar Ligi - B Ligi Grup 4'te Galler ile ilk maçına çıkan Türkiye sahadan 0-0 beraberlikle ayrıldı. Mücadelenin 62. dakikasında Barış Alper Yılmaz kırmızı kart gördü.

Vincenzo Montella'nın yönetimindeki A Milli Futbol Takımı, UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup'taki ilk maçında deplasmanda Craig Bellamy'nin ekibi Galler ile 0-0 berabere kaldı.

BARIŞ ALPER KIRMIZI GÖRDÜ

Cardiff City Stadyumu'nda oynanan mücadeleyi Norveçli hakem Rohit Saggi yönetti ve 90 dakika gol sesi çıkmayan mücadele 0-0 beraberlik ile sonuçlandı. A Milli Takım'da Barış Alper Yılmaz, 62. dakikada ikinci sarıdan kırmızı kart gördü.

PAZARTESİ GÜNÜ İZLANDA İLE OYNAYACAĞIZ

Bu sonuçla birlikte A Milli Futbol Takımı, Uluslar B Ligi 4. Grubu'na 1 puanla başlamış oldu. Galler de gruba 1 puanla başladı. Grubun bir sonraki maçında A Milli Futbol Takımı 9 Eylül Pazartesi günü İzmir'de İzlanda'yı konuk ederken, Galler deplasmanda Karadağ ile karşılaşacak.

MAÇ SONUCU | Galler: 0 Türkiye: 0 (UEFA Uluslar Ligi) - Resim : 1

HAKAN ÇALHANOĞLU İLK 11'DE YOKTU

UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup ilk maçında Galler ile deplasmanda karşılaşan A Milli Futbol Takımı'nda teknik direktör Vincenzo Montella, sakatlığı geçen ve son antrenmanda takımla çalışan kaptan Hakan Çalhanoğlu'na ilk 11'de yer vermedi.

İtalyan teknik adam, Galler karşısında ilk 11'de Mert Günok, Zeki Çelik, Çağlar Söyüncü, Abdülkerim Bardakcı, Mert Müldür, Kaan Ayhan, İsmail Yüksek, Orkun Kökçü, Barış Alper Yılmaz, Kenan Yıldız ve Arda Güler'e şans verdi.

MAÇ SONUCU | Galler: 0 Türkiye: 0 (UEFA Uluslar Ligi) - Resim : 3

Milli takımda Altay Bayındır, Uğurcan Çakır, Samet Akaydin, Okay Yokuşlu, Kerem Aktürkoğlu, Hakan Çalhanoğlu, Emirhan Topçu, Salih Özcan, İrfan Can Kahveci, Umut Nayir, Can Uzun ve Eren Dinkçi yedekler arasında yer aldı.

Aday kadroda bulunan Muhammed Şengezer, Yusuf Özdemir ve Eren Elmalı ise maç kadrosuna alınmadı. Cezalı Merih Demiral da bu mücadelede takımındaki yerini alamadı.

EREN DİNKÇİ VE EMİRHAN TOPÇU İLK KEZ MİLLİ OLDULAR

Ay-yıldızlı ekipte ilk kez aday kadroda yer alan Eren Dinkçi ve Emirhan Topçu maç kadrosuna da girdi.

Yedekler arasında yer alan iki oyuncu, Montella'nın Galler mücadelesinde şans vermesi halinde ilk kez A Milli Takım forması giyecek.

TFF BAŞKANI İBRAHİM HACIOSMANOĞLU TRİBÜNDE

A Milli Takım'ın Galler ile deplasmanda oynadığı karşılaşmayı Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu tribünden izledi. Başkan Hacıosmanoğlu, TFF başkanı seçildikten sonra oynanan ilk milli maçta tribündeki yerini aldı.

MAÇ SONUCU | Galler: 0 Türkiye: 0 (UEFA Uluslar Ligi) - Resim : 4

Hacıosmanoğlu, mücadeleyi A Milli Takımlar Sorumlusu Ceyhun Kazancı ve TFF Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte takip etti.

BELLAMY TÜRKİYE MAÇIYLA İLK MESAİSİNE BAŞLADI

Galler'in yeni teknik direktörü Craig Bellamy, milli takımın başında ilk maçına Türkiye karşısında çıktı. Bellamy, iki ay önce Rob Page'in yerine göreve getirilmişti.

BARIŞ ALPER YILMAZ'A KENDİNİ ATTIN SARISI

Maçın 29. dakikasında ceza alanında Joe Rodon ile girdiği mücadelede yerde kalan Barış Alper Yılmaz penaltı bekledi.

Norveçli hakem Rohit Saggi pozsiyona 'Devam' kararı verirken, pozisyonun ardından Joe Rodon ile tartışma yaşayan Barış Alper Yılmaz sarı kartla cezalandırıldı.

MAÇ SONUCU | Galler: 0 Türkiye: 0 (UEFA Uluslar Ligi) - Resim : 5

Hakem Saggi, VAR ile görüştükten sonra 'Devam' kararını onayladı ve maç kaldığı yerde devam etti.

BARIŞ ALPER YILMAZ'IN FAULU VE İKİNCİ SARISI

Maçın 62. dakikasında A Milli Futbol Takımımız 10 kişi kaldı. 31. dakikadan sarı kartı bulunan Barış Alper Yılmaz, 62. dakikada rakibine yaptığı müdahalenin ardından ikinci sarı kart gördü ve oyun dışında kaldı.

GALLER DEPLASMANINDA KAZANAMIYORUZ

A Milli Takım'ın Galler deplasmanında kazanamama serisi bu maçta da devam etti. Daha önce Galler deplasmanında çıktığı 4 maçta 2 beraberlik 2 mağlubiyet alan A Milli Takım, 5. maçtan da galip ayrılamadı.