Trabzonspor-Beşiktaş maçı sonrası Portekiz'de Rafa Silva manşetlerde: Beşiktaş endişeli! Bu ikinci kez oldu

Beşiktaş Trabzonspor
Trabzonspor-Beşiktaş maçı sonrası Portekiz'de Rafa Silva manşetlerde: Beşiktaş endişeli! Bu ikinci kez oldu

Portekiz basını, Trabzonspor-Beşiktaş maçında Rafa Silva'ya yapılan sert faulün ardından Beşiktaş Fubol Şube Sorumlusu Feyyaz Uçar'ın isyanına geniş yer verdi. Haberlerde Rafa Silva'nın bu sezon ikinci kez sert bir müdahaleye maruz kaldığı ve bu durumun Beşiktaş yöneticilerini endişelendirdiği yazıldı.

Trendyol Süper Lig'in 5. haftasında Trabzonspor ile Beşiktaş karşı karşıya geldi. Dev maç, Okay Yokuşlu ve Gedson Fernandes'in golleriyle 1-1 sona erdi.

VISCA'DAN RAFA'YA ÇOK SERT MÜDAHALE

Trabzonspor-Beşiktaş maçında Edin Visca'nın Rafa Silva'ya sert müdahalesi maçın öne çıkan pozisyonlarından biri olarak kayıtlara geçerken hakem Ali Şansalan, VAR müdahalesinin ardından Visca'ya kırmızı kart gösterdi.

FEYYAZ UÇAR İSYAN ETTİ

Dev maçın ardından Beşiktaş Futbol Şube Sorumlusu Feyyaz Uçar, Rafa Silva'ya yapılan sert faullere isyan ederek, "Rafa Silva'ya atılan tekmeler ne zaman bitecek? Kırmızı kart çözüm değil! Bu adamın futbol hayatı bitecekse, biz ne yapacağız? Çok ciddi bir yatırım yaptık, Allah'tan VAR müdahale ediliyor." ifadelerini kullandı.

PORTEKİZ BASINI DA DİKKAT ÇEKTİ

Portekiz'in önde gelen spor siteleri de Rafa Silva'ya yapılan sert faullere dikkat çekerek Feyyaz Uçar'ın açıklamalarına yer verdi.

A Bola sitesi "Rafa Silva bir başka sert müdahaleye maruz kaldı" başlığını kullandığı haberinde şu ifadelere yer verdi:

Beşiktaş'ın Pazar günü Trabzonspor'la 1-1 berabere kaldığı maç, Rafa Silva'nın ciddi bir sakatlık geçirme tehlikesiyle karşı karşıya kaldığı bir başka maç oldu. Portekizli oyuncu 12. dakikada Edin Visca tarafından çok sert bir müdahaleye maruz kaldı ve ancak VAR tarafından analiz edildikten sonra Trabzonsporlu orta saha oyuncusu kırmızı kart gördü.

Beşiktaş bir kişi fazla oynamasına rağmen maçı berabere bitirdi. Bununla birlikte, Rafa Silva'nın sert müdahaleleri tekrarlandı ve bu da Beşiktaş'ın futbol operasyonları başkanı Feyyaz Uçar'ın öfkesine neden oldu; Uçar maçın sonunda Portekizli oyuncuya “tekme atmayı ne zaman bırakacaklarını” sordu.

RECORD: BEŞİKTAŞ, RAFA SILVA İÇİN ENDİŞELİ

Portekiz'in bir diğer ünlü spor sitesi Record, "Beşiktaş, Rafa Silva için endişeli" başlığını okuyucularına aktardı. Haberde, "Sonuçta, İstanbul kulübü yetkilileri arasında endişeye neden olan şey, Rafa'ya yapılan bir müdahalenin ardından verilen direkt kırmızıydı." denildi.