Samsunspor'dan Taylan Antalyalı kararı

Samsunspor Transfer Galatasaray Transfer Haberleri
Samsunspor'dan Taylan Antalyalı kararı

Süper Lig ekiplerinden Samsunspor, geçen sezon kiralık olarak kadrolarında yer alan Taylan Antalyalı'yı yeniden transfer etmek istiyor.

Galatasaray'da kadroda düşülmeyen oyunculardan Taylan Antalyalı'yı Samsunspor istiyor.

Transfer yasağı bulunan Samsunspor, geçen sezon kadrosunda olan oyuncuları kadrosunda tutabilir. Karadeniz ekibi bu yüzden Galatasaray ile 2026 yılına kadar sözleşmesi bulunun 29 yaşındaki orta sahayı tekrar kiralamak için kulübü Galatasaray ile görüşüyor.

Yüksel Yıldırım'ın geçen sezonki sözleri gündem olmuştu

Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım geçen sezon Taylan Antalyalı ve Emre Kılınç ile ilgili, "Çocuklarda kötü niyet yok ama beyinleriyle kalpleri arasında çelişki olmuştur. Olmamıştır demiyorum. Sevdiği takımdır, oynadığı büyük takım, ona karşı oynamak kolay değildir. Camia baskıları, şunlar var, bunlar var. Galatasaray'a karşı gol atsalardı, Galatasaraylılar onları hain ilan edecekti ama başkaları bir şey demeyecekti. Şimdi atmadılar diye bu sefer Fenerbahçeliler hain ediyorlar." demişti.

Taylan Antalyalı performansı

Geçtiğimiz sezonu Karadeniz ekibinde kiralık geçiren 29 yaşındaki deneyimli oyuncu oynadığı 26 maçında 21'inde ilk 11 olarak sahaya çıktı. Bu karşılaşmalarda 2 gol atarken 1 de asist yaptı.