Galatasaray ve Fenerbahçe EA FC 25 ile anlaşma sağladı

Fenerbahçe Galatasaray Gaming Son Dakika Spor Haberleri
Galatasaray ve Fenerbahçe EA FC 25 ile anlaşma sağladı

Galatasaray ve Fenerbahçe EA SPORTS FC 25 oyunu ile anlaşma yaptı. Anlaşmaya göre iki takımın stadyumları ve futbolcu yüzleri gerçeğe yakın olarak oyunda yer alacak.

Galatasaray ve Fenerbahçe EA SPORTS FC 25 oyunu ile işbirliğine vardı.

•⁠ ⁠Fenerbahçe ve Galatasaray'ın resmi stadyumları oyuna eklendi.

•⁠ ⁠İki takımın oyuncularının gerçekçi yüzleri de oyunda yer alacak.

FC Futbol Ortaklıkları Direktörü James Taylor’ın Galatasaray ve Fenerbahçe’nin EA SPORTS FC 25 anlaşması için yaptığı açıklamalar:

Galatasaray S.K. dünyanın dört bir yanındaki taraftarlar için çok özel bir kulüp. Ortaklığımız EA SPORTS FC topluluğuna en özgün ve kapsamlı interaktif futbol deneyimini sunmaya devam etmemizi sağlıyor” dedi. “Türk futboluna olan bağlılığımızı derinleştirmekten ve bu ortaklık ile Galatasaray taraftarlarını favori oyuncularına ve kulüplerine daha fazla yakınlaştırmaktan büyük bir heyecan duyuyoruz.

Türkiye bir futbol ülkesi ve Türk milleti de desteklediği takımlara sadık taraftarlar; bu da bizim Fenerbahçe S.K. gibi tarihi bir kulüple ortaklığımızı duyurmaktan heyecan duymamıza neden oluyor” dedi. “Bu ortaklık sayesinde sarı-lacivertli taraftarları sevdikleri oyunculara ve kulübe daha da yakınlaştırarak onlara gerçek bir futbol deneyimi sunabiliyoruz.