Galatasaray Assignon ve Guela Doue için görüşmelere başladı

Galatasaray
Galatasaray Assignon ve Guela Doue için görüşmelere başladı

Sağ bek arayışlarına tüm hızıyla devam eden Galatasaray Lorenz Assignon ve Guela Doue için anlaşma zemini arıyor...

Geçen sezon ara transfer döneminde Sacha Boey'i Bayern Münih'e yollayan ve sonrasında sağ bek bölgesinde sorun yaşayan Galatasaray, transferde önceliği bu bölgeye verdi.

ASSİGNON VE DOUE İÇİN HAMLE ÜSTÜNE HAMLE

Sarı-Kırmızılılar, Boey'i transfer ettiği Fransız temsilcisi Rennes ile yine masaya oturacak. Cim-Bom, bu kez Lorenz Assignon ve Guela Doue için teklif yapacak. 24 yaşındaki Fransalı Assignon, daha önce de Galatasaray'ın gündemine gelmişti.

Galatasaray Assignon ve Guela Doue için görüşmelere başladı - Resim : 2

Ülke basınında çıkan haberlere göre; Aslan, Guela Doue için Rennes'e 8 milyon euro bonservis teklif edecek. 21 yaşındaki oyuncu ile Galatasaray'ın yanı sıra Leipzig ve Roma da ilgileniyor.

DOUE'NİN 1 YILLIK SÖZLEŞMESİ KALDI

Cim-Bom, bugün iki oyuncu için de resmi görüşmelere başlayacak. Teknik direktör Okan Buruk, iki oyuncuya da onay verdi. Rennes ile sözleşmesi 1 yıl sonra bitecek olan Guela Doue de gelen teklifleri değerlendirmek istiyor. Cim-Bom, bonservisiyle oyuncuyu alamazsa kiralama formülünü de Fransa ekibine sunacak.

Galatasaray Assignon ve Guela Doue için görüşmelere başladı - Resim : 3

Sarı-Kırmızılılar, Fildişi Sahilli yıldızı Zaha ve eski Rennesli Sacha Boey'i bu transferde oyuncuyu ikna edebilmek için kullanabilir. Assignon, bu sezon 36 maçta 3 gol, 4 asistle oynadı. Doue ise 35 karşılaşmada 4 gol pası verdi. (Aksam)