RAKİBİMİZ OLABİLİRLER: Romanya-Hollanda maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

EURO 2024 Futbol Romanya Milli Takımı Hollanda Milli Futbol Takımı
RAKİBİMİZ OLABİLİRLER: Romanya-Hollanda maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

EURO 2024 Son 16 Turu'nda Romanya Hollanda maçı oynanacak; kazanan, çeyrek finale kalmamız halinde Türkiye'nin rakibi olacak. Bu nedenle maça dair araştırmalar oldukça yoğun şekilde devam ediyor. Peki Milli Takımın rakibinin belli olacağı Romanya Hollanda maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Romanya Hollanda maçı oynanacak, kazanan EURO 2024'te Türkiye'nin muhtemel rakibi olacak. Milli Takımımızı yakından ilgilendiren maçla ilgili Türk futbolseverler büyük heyecan yaşıyor ve Romanya-Hollanda maçını canlı izlemek istedikleri için araştırmalarına yoğun şekilde devam ediyor. Peki Romanya - Hollanda maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Türkiye çeyrek finale kalırsa rakibi kim olacak? İşte tüm detaylar...

TÜRKİYE'NİN ÇEYREK FİNALDEKİ RAKİBİ BELLİ OLABİLİR

Romanya ile Hollanda arasındaki son 16 turu maçı en çok Türkiye'yi ilgilendiriyor. Çünkü Avusturya ile karşılaşacak olan Milli Takımımız, turu geçmesi halinde bu eşleşmenin galibiyle oynayacak. Yani Romanya-Hollanda maçının kazananı ile Avusturya-Türkiye maçının kazananı, EURO 2024 çeyrek final maçında rakip olacak.

ROMANYA 4 PUANLA LİDER, HOLLANDA 4 PUANLA ÜÇÜNCÜ

Romanya'nın mücadele ettiği E Grubu'nda ilginç bir tablo ortaya çıktı. Tüm takımlar 4 puan topladı ve averajla sıralandı. Romanya'nın 4 puan ve averajla lider olduğu grupta, Ukrayna da aynı puan ve averajla sonuncu olarak elendi. Öte yandan D Grubu'nda 4 puan toplayan Hollanda da üçüncü olabildi.

ROMANYA HOLLANDA MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

EURO 2024 Son 16 Turu'ndaki Romanya-Hollanda maçı Münih'teki Allianz Arena'da oynanacak ve karşılaşma 2 Temmuz Salı günü saat 19.00'da başlayacak. Türkiye'nin çeyrek finale kalması halindeki rakibinin belirleneceği karşılaşma TRT 1'den canlı izlenebilecek ve aynı anda canlı anlatımla Kontraspor.com'da olacak. Ayrıca usta yorumcular maç önü ve maç sonu yayınlarıyla Kontraspor Youtube kanalında futbolseverlerle buluşacak.

TRT 1 FREKANS AYARI NASIL YAPILIR?

UEFA’nın uyguladığı "uluslararası yayın hakları sınırlılık politikası" gereği dünyadaki tüm resmî yayıncıların ülke sınırlarını aşan frekanslarını EURO 2024 maçları esnasında şifrelemesi gerekiyor.

EURO 2024 karşılaşmalarını ülkemiz sınırları içerisinde; kesintisiz ve şifresiz izlemek için tek yapmanız gereken: uydu alıcılarının frekans bilgilerini güncellemek. İşte TRT 1 uydu frekans bilgileri…

TRT 1 Uydu Frekans Bilgileri
Uydu: Türksat 4A
Frekans: 11794
Polarizasyon: V (Dikey)
Sembol Oranı: 30000
FEC: 3/4