EURO 2024 Çeyrek Final maçları başlıyor! İspanya-Almanya ve Portekiz-Fransa karşılaşmaları oynanacak

Futbol EURO 2024 Almanya Milli Futbol Takımı Portekiz Milli Futbol Takımı Fransa Milli Futbol Takımı İspanya Milli Futbol Takımı
EURO 2024 Çeyrek Final maçları başlıyor! İspanya-Almanya ve Portekiz-Fransa karşılaşmaları oynanacak

EURO 2024'te çeyrek final perdesi bugün oynanacak maçlarla açılıyor. Milli Takımımızın da mücadele edeceği son 8'de bu akşam İspanya-Almanya ve Portekiz-Fransa karşılaşmaları oynanacak. Turu geçen takımlar yarı finalde birbirlerine rakip olacak. İşte iki maça dair detaylar...

2024 Avrupa Şampiyonası'nda iki günlük aranın ardından heyecan yeniden başlıyor. EURO 2024'ün çeyrek finalinde bu akşam iki dev karşılaşma futbolseverleri bekliyor. Erken final olarak nitelendirilebilecek iki maçta İspanya ile Almanya, Portekiz ile Fransa mücadele edecek. Bu maçlarda turu geçen takımlar yarı finalde birbirlerine rakip olacak.

İSPANYA-ALMANYA MAÇI SAAT 19.00'DA

Turnuvanın geride kalan bölümünde aldıkları sonuçlarla dikkatleri çeken İspanya ve Almanya, bu akşam saat 19.00'da Stuttgart'taki MHPArena'da karşı karşıya gelecek. İspanya Milli Takımı, EURO 2024'te oynadığı tüm maçları kazanarak çeyrek finale kadar geldi.

Turnuvanın ev sahibi Almanya Milli Takımı ise şu ana kadar oynadığı 4 maçta 3 galibiyet ve 1 beraberlik aldı.

5 Temmuz Cuma günü saat 19.00'da başlayacak İspanya-Almanya maçı TRT 1 ve TRT Tabii'den canlı izlenebilecek. Karşılaşmanın canlı anlatımı da Kontraspor.com'da olacak.

Mücadelenin hakemi İngiltere Futbol Federasyonu'ndan Anthony Taylor.

İKİ TAKIMIN MUHTEMEL 11'LERİ

İSPANYA: Unai Simon, Carvajal, Le Normand, Laporte, Cucurella, Pedri, Rodri, Fabian Ruiz, Lamine Yamal, Williams, Morata

ALMANYA: Neuer, Kimmich, Rüdiger, Tah, Raum, Andrich, Kroos, Musiala, İlkay Gündoğan, Wirtz, Havertz

YAPAY ZEKAYA GÖRE TURU KİM GEÇECEK?

İspanya: %48

Almanya: %52

PORTEKİZ-FRANSA MAÇI SAAT 22.00'DE

Çeyrek finalin ikinci maçında Portekiz ile Fransa, yarı finalist olmak için mücadele edecek. Saat 22.00'de başlayacak karşılaşma Hamburg'taki Volksparkstadion'da oynanacak. F Grubu'nda rakibimiz olan Portekiz, 6 puan toplamış ve son maçında sürpriz şekilde Gürcistan'a kaybetmişti. Cristiano Ronaldo ve arkadaşları Slovenya'yı ise penaltılarla geçti.

Turnuvanın şampiyonluk favorisi olarak gösterilen Fransa ise Kylian Mbappe'nin burnunun kırılmasıyla sarsıldı ve oynadığı maçlarda da beklentilerin altında kaldı. D Grubu'nda 5 puanla ikinci olan Horozlar, sonraki turda Belçika'yı da 85. dakikada rakibinin kendi kalesine attığı golle geçti.

5 Temmuz Cuma günü saat 22.00'de başlayacak Portekiz-Fransa maçı TRT 1 ve TRT Tabii'den canlı yayınlanacak. Futbolseverler mücadeleyi Kontraspor.com'dan da canlı takip edebilecek.

Mücadelenin hakemi İngiltere Futbol Federasyonu'ndan Michael Oliver.

İKİ TAKIMIN MUHTEMEL 11'LERİ

Portekiz: Diogo Costa, Cancelo, Pepe, Ruben Dias, Nuno Mendes, Bruno Fernandes, Joao Palhinha, Vitinha, Diogo Jota, Ronaldo, Bernardo Silva

Fransa: Maignan, Kounde, Saliba, Upamecano, Hernandez, Kante, Tchouameni, Griezmann, Dembele, Thuram, Mbappe

YAPAY ZEKAYA GÖRE TURU KİM GEÇECEK?

Portekiz: %45

Fransa: %55