Hollanda-Türkiye maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? (EURO 2024)

Futbol EURO 2024 Türkiye Milli Futbol Takımı Hollanda Milli Futbol Takımı
Hollanda-Türkiye maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? (EURO 2024)

EURO 2024'te milli maç heyecanı! Avrupa Şampiyonası'nın çeyrek finalinde Hollanda Türkiye maçı oynanacak. Milli mesai için futbolseverler şimdiden nefesini tutarken ve canlı yayın bilgilerini de araştırmaya başladı. Peki Hollanda Türkiye maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte detaylar...

EURO 2024 çeyrek finalinde Hollanda Türkiye maçı heyecanı yaşanıyor. Tüm hızıyla devam eden Avrupa Şampiyonası'nda Türk Milli Takımı, yarı finale kalmak için Hollanda'yla karşılaşacak. Türkiye'nin bu tarihi karşılaşması futbolseverler tarafından merakla bekleniyor ve mücadeleyi kaçırmak istemeyen Türk taraftarlar şimdiden canlı yayın bilgilerini araştırılıyor. Peki Türkiye Hollanda maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Detaylar haberimizde...

HOLLANDA - TÜRKİYE MAÇI NE ZAMAN MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Mücadele 6 Temmuz Cumartesi günü saat 22:00'de başlayacak. Futbolseverler, bu heyecan dolu karşılaşmayı TRT 1'den canlı izleyebilecekler. Hollanda - Türkiye maçıyla ilgili en güncel bilgiler için Kontraspor.com'u takip edebilirsiniz.

HOLLANDA - TÜRKİYE MAÇI MAÇI CANLI YAYIN BİLGİLERİ

Bu önemli çeyrek final maçı, TRT 1 tarafından canlı olarak yayınlanacak. Ayrıca, maçı internet üzerinden takip etmek isteyenler Kontraspor.com Canlı Anlatım üzerinden de Hollanda Türkiye maçını canlı olarak takip edebilirler. Hollanda Türkiye maçı canlı izle seçenekleri arasında TRT'nin platformu olan Tabii de yer almakta.

HOLLANDA TAKIMININ SON DURUMU

Hollanda Milli Takımı, D Grubu'nda beklemediği bir sonuç alarak 4 puanla üçüncü oldu. Son maçında Avusturya'ya 3-2 yenilen Portakallar, en iyi üçüncüler arasına adını yazdırarak gruptan çıkabildi. Son 16 Turu'nda Romanya ile karşılaşan Koeman'ın öğrencileri, uzun süre 1-0 öne götürdüğü karşılaşmayı son dakikalarda bulduğu gollerle 3-0 kazandı. Hollanda'da Cody Gakpo, 3 gol ve 1 asistle dikkat çekiyor. Xavi Simons'un da 3 asisti bulunuyor.

TÜRK MİLLİ TAKIMI'NIN SON DURUMU

Vincenzo Montella yönetimindeki A Milli Takımımız, F Grubu'nda aldığı iki galibiyetle 6 puan topladı. Turnuvadaki tek mağlubiyetini Portekiz karşısında yaşayan Milliler, grubunu ikinci sırada tamamladı ve tur atladı. Son 16 Turu'nda Hollanda'nın grubunu lider bitiren Avusturya ile karşılaşan Türkiye, rakibini 2-1 yenerek çeyrek finalist oldu.

TRT 1 FREKANS AYARI NASIL YAPILIR?

UEFA’nın uyguladığı "uluslararası yayın hakları sınırlılık politikası" gereği dünyadaki tüm resmî yayıncıların ülke sınırlarını aşan frekanslarını EURO 2024 maçları esnasında şifrelemesi gerekiyor.

EURO 2024 karşılaşmalarını ülkemiz sınırları içerisinde; kesintisiz ve şifresiz izlemek için tek yapmanız gereken: uydu alıcılarının frekans bilgilerini güncellemek. İşte TRT 1 uydu frekans bilgileri…

TRT 1 Uydu Frekans Bilgileri
Uydu: Türksat 4A
Frekans: 11794
Polarizasyon: V (Dikey)
Sembol Oranı: 30000
FEC: 3/4