Dominik Livakovic'e Hırvat basınından tam not: Koruyucu bir kalkan gibi gol yemedi, derbiye hazır

Fenerbahçe
Dominik Livakovic'e Hırvat basınından tam not: Koruyucu bir kalkan gibi gol yemedi, derbiye hazır

Süper Lig'de 5 maçın 4'ünde gol yemeyen Dominik Livakovic için Hırvatistan basını "Koruyucu bir kalkan gibi gol yemedi, derbiye hazır" ifadelerini kullandı.

Bu sezon ligdeki 5 maçının 4'ünde kalesini gole kapatan Dominik Livakovic, geçen sezonla birlikte son 8 maçın 7'sinde de gol yemedi. Geçen sezon 7 milyon euroya Dinamo Zagreb'den transfer edilen 1995 doğumlu kaleci, bu performansıyla önceki beklentileri aştı.

TADİC VE LİVAKOVİC MUAZZAM

Hırvat basını, Livakovic'in son dönemindeki etkileyici performansını büyük bir takdirle karşıladı. IndexHR, "Üst üste 3 maçta gol yemedi, takımına büyük katkı sağladı" derken; 24sata, "Koruyucu bir kalkan gibi gol yemedi, derbiye hazır" şeklinde övgülerde bulundu.

Novinehr, "Galatasaray maçından önceki karşılaşmada kalesini başarıyla korudu" ifadesini kullanırken, Vijesti91, "Maçların tamamında gol yemedi" dedi. Tportal, "Hırvat milli kaleci, üst üste 3 maçta kalesini korudu" yorumunu yaptı. Timers ise, "Tadic'in asisti ve golü, Livakovic'in muazzam performansıyla birleşti ve Fenerbahçe'yi galibiyete taşıdı" şeklinde değerlendirdi.