İngiliz basınına göre Youssef En-Nesyri Fenerbahçe'de!

Fenerbahçe
İngiliz basınına göre Youssef En-Nesyri Fenerbahçe'de!

İngiliz basınında yer alan haberlere göre Fenerbahçe, Faslı yıldız Youssef En-Nesyri ile anlaşmaya vardı. Sarı lacivertli kulüp bu transfer için Sevilla'ya 20 milyon euro ödeyecek

Lewandowski ve Morata isimlerinin ardından Sevilla'dan Faslı Youssef En-Nesyri ile anlaşma sağlayan Fenerbahçe'nin, golcü futbolcuyu gelecek hafta Türkiye'ye getireceği öne sürüldü.

FENERBAHÇE EN-NEYSRİ İLE ANLAŞTI

İngiliz Tribal Football'da yer alan habere göre Sarı-Lacivertliler, kulübü ve kendisiyle anlaşma sağladığı Faslı forveti önümüzdeki hafta İstanbul'a getirerek sağlık kontrollerinden geçirecek ve taraflar arasındaki imzalar atılacak.

İngiliz basınına göre Youssef En-Nesyri Fenerbahçe'de! - Resim : 2

Nesyri'nin; Kanarya'nın bu sezon Çağlar ve Krunic transferlerinin ardından imza attırdığı 3'üncü isim olması bekleniyor.

20 MİLYON EURO BONSERVİS BEDELİ ÖDENECEK

Öte yandan Mourinho'nun liste başı olması sebebiyle yönetimin büyük çaba gösterdiği En-Nesyri için Kanarya'nın 20 milyon euro civarı bir bonservis ödemesi öngörülürken; bu ihtimalin gerçekleşmesi halinde 27'lik golcü, Türk futbolunun bonservisine en çok ücret ödenen oyuncusu olarak tarihe geçecek.

İngiliz basınına göre Youssef En-Nesyri Fenerbahçe'de! - Resim : 3

27 yaşındaki santrfor ile Fenerbahçe ve Roma'nın yanı sıra S.Arabistan Pro Ligi'nin yeni ekibi Al Qadsiah da ilgileniyor.