Ali Koç, Acun Ilıcalı ve Mario Branco'nun yapamadığını Mourinho yaptı! Bir telefonla transferi bitirdi

Fenerbahçe
Ali Koç, Acun Ilıcalı ve Mario Branco'nun yapamadığını Mourinho yaptı! Bir telefonla transferi bitirdi

McTominay'i ikna edemeyen, Medina için beklemeye koyulan ve Berge'yi Fulham'a kaptıran Fenerbahçe Leon Goretzka için Bayern Münih'le anlaşmaya vardı. Ali Koç, Acun Ilıcalı ve Mario Branco'nun oyuncunun son kararını beklediği öğrenilirken, transfere en son Mourinho'nun nokta koyacağı anlaşıldı.

Fred'in yanına bir takviye yapmak isteyen Fenerbahçe, dünya çapında bir yıldızı daha kadrosuna katmak için kolları sıvadı... Hedefteki isim; Bayern Münih'in Alman yıldızı Leon Goretzka...

FENERBAHÇE BAYERN'LE ANLAŞTI BİLE

Bundesliga ekibinde kadro dışı kalan 29 yaşındaki süper starı kadroya katmak için hummalı bir çalışma sürüyor. Almanya'nın önde gelen gazetelerinden BİLD de Fenerbahçe'nin bu transfer girişimini doğruladı ve Ali Koç, Acun Ilıcalı, Mario Branco üçlüsünün Bayern'le anlaştığını ve oyuncuyu ikna etmek için çabaladığını duyurdu.

GORETZKA HENÜZ DÖNÜŞ YAPMADI

Haberde, Fenerbahçe'nin Leon Goretzka'yla görüşmelere devam ettiği ancak şu ana kadar olumlu ya da olumsuz bir durum olmadığı belirtildi. Ayrıca Fenerbahçe'nin transfer döneminin sonuna kadar bu transfer için ısrarcı olacağı kaydedildi.

Ali Koç, Acun Ilıcalı ve Mario Branco'nun yapamadığını Mourinho yaptı! Bir telefonla transferi bitirdi - Resim : 2

A.MADRİD VE NAPOLİ DE İSTİYOR

Bayern'de istenmeyen adam ilan edilen Leon Goretzka'yı Atletcio Madrid, Napoli gibi takımlar da istiyor. Ancak en somut girişim Fenerbahçe'den gelmiş durumda...

EN SON MOURİNHO GÖRÜŞECEK

Teknik direktör Jose Mourinho'nun da kısa süre içinde Leon Goretzka'yla bir görüşme yapacağı öğrenildi. (Sabah)