Ali Koç'un arkasından iş çeviren kulüp ortaya çıktı! Mourinho'nun listesindeki yıldız için her şeyi deniyorlar

Fenerbahçe
Ali Koç'un arkasından iş çeviren kulüp ortaya çıktı! Mourinho'nun listesindeki yıldız için her şeyi deniyorlar

Orta saha arayışlarına devam eden ve Fred'in yanına dinamik bir futbolcu arayan Fenerbahçe daha önce Medina'ya talip olmuştu. Oyuncuya Fiorentina'nın da teklif yaptığı ortaya çıkarken, Serie A ekibinin Sofyan Amrabat'ı sarı lacivertli kulübe satıp Boca'dan Medina'yı çekmek istediği anlaşıldı.

Fenerbahçe'nin ilgilendiği Cristian Medina için Boca Juniors'a bir teklif de İtalyan devi Fiorentina'dan gitti.

FİORENTİNA'DAN 12,5 MİLYON EURO

Arjantin'den UNO'nun haberine göre; Fiorentina, Cristian Medina için Boca Juniors'a Fenerbahçe'den 3 milyon dolar daha fazlası anlamına gelen 14 milyon dolar (12.5 milyon euro) teklif sundu. Arjantin kulübü, Medina için 20 milyon dolar (17.8 milyon euro) serbest kalma maddesini şart koştuğu ve bu teklifin aşağısında bir rakama oyuncusunu satmayacağı belirtildi.

BOCA TEKLİFLER DAHA FAZLA OLACAK DİYOR

Yıldız oyuncusunu satmak istemeyen ve yeni sözleşme imzalayarak serbest kalma maddesini artırmayı hedefleyen Boca Juniors, Fenerbahçe ve Fiorentina'nın transfer döneminin sonuna doğru teklifini artıracağına inandığı da vurgulandı.

AMRABAT İÇİN FENERBAHÇE'YE SİNYAL YAPIYORLARDI

Sofyan Amrabat'ı M.United veya Fenerbahçe'ye satmayı planlayan Fiortentina'nın buradan gelecek bonservisle Medina'yı bitireceği kaydedildi.(Sporx)