Selahattin Baki'den Fenerbahçe'ye Vinicius Souza yanıtı! Sheffield United’ın transfer kararını duyurdu

Fenerbahçe Transfer
Selahattin Baki'den Fenerbahçe'ye Vinicius Souza yanıtı! Sheffield United’ın transfer kararını duyurdu

Fenerbahçe'nin eski yöneticisi Selahattin Baki, Fenerbahçe'nin gündeminde yer aldığı öne sürülen Vinicius Souza'nın transferi hakkında Haber Global Spor Müdürü Sercan Hamzaoğlu'na açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe'de orta saha için transfer çalışmaları sürerken gündeme Sheffield United forması giyen Vinicius Souza ismi geldi.

Sheffiled United'ın World Grubu Transfer Sorumlularından Selahattin Baki, Vinicius Souza transferi hakkında Haber Global Spor Müdürü Sercan Hamzaoğlu'na çarpıcı açıklamalarda bulundu.

"FENERBAHÇE'DEN GELEN RESMİ TEKLİF YOK"

Vinicius Souza için Fenerbahçe'den resmi bir teklifin gelmediğini belirten Selahatin Baki, "Fenerbahçe’den gelen resmi bir teklif yok. Sheffield United şu an oyuncuyu kolay satamaz çünkü hem normal şartlarda satış listesinde degil hem de tek başıma verebileceğim bir karar degil” bilgisini verdi.

Selahattin Baki ayrıca resmi teklif gelir ise gündemin ilk sırasında değerlendirmeye aldıracağını da belirtti.

MARIO BRANCO, SHEFFILED CEO'SU İLE GÖRÜŞTÜ

Haber Global Spor Müdürü Sercan Hamzaoğlu, Fenerbahçe Sportif Direktörü Mario Branco'nun Vinicius Souza transferi için Sheffield United’ın CEO’suyla görüştüğünü aktardı.

Sercan Hamzaoğlu şunları kaydetti:

- İngiliz kulübü oyuncuyu 12.5 milyon Euro’ya yatırım transferi olarak satın aldığını ve bu rakamın üstünde satabileceklerini iletti.

- Fenerbahçe Sportif Direktörü Mario Branco, Sheffield United’ın CEO’suyla görüştü. Henüz resmi bir teklif yok ama Fenerbahçe şu an için istenen rakamı yüksek buldu.

- Ayrıca Sheffield United’ın başka bir yatırımcıya da satılması an meselesi. Bu yüzden bu transferde olumlu ya da olumsuz gelişme kat edilmesi için biraz süreye ihtiyaç var.