Fenerbahçe, Armand Lauriente için yaptığı teklifi yükseltti

Futbol Spor Haberleri Süper Lig Fenerbahçe Transfer Transfer Haberleri
Fenerbahçe, Armand Lauriente için yaptığı teklifi yükseltti

Fenerbahçe, bir süredir ilgilendiği Armand Lauriente transferinde yaptığı teklifi yükseltti. İşte detaylar...

Bir süredir Fenerbahçe'nin gündeminde yer alan İtalya Serie A ekiplerinden Sassuolo forması giyen Armand Lauriente için dikkat çeken bir iddia gündeme geldi.

İtalyan basınından Calciomercato'da yer alan habere göre; Lauriente, kendisiyle ilgilenen takımlar arasından seçimini Fenerbahçe'den yana kullandı.

Ancak Fransız futbolcunun Fenerbahçe'ye transferinin kolay olmadığı belirtildi. Fenerbahçe'nin 25 yaşındaki kanat oyuncusu için 12 milyon euro teklif ettiği, bu rakamın bonuslarla birlikte 15 milyon euro'ya çıktığı öne sürüldü.

Sassuolo'nun ise Lauriente için beklentisinin 20 milyon euro olduğu ve Fenerbahçe'nin teklifi ile arada 5 milyon euro fark olduğu kaydedildi.

Lauriente'ye İtalya'dan da özellikle Torino ve Parma'nın ilgi gösterdiği ancak 25 yaşındaki futbolcunun iki yıllık İtalya macerasının ardından yeni bir deneyim yaşamak istediği vurgulandı.

Fenerbahçe'nin Fransız oyuncuya sunduğu teklifin 4 yıllık olduğu ve Lauriente'nin sarı-lacivertlilere olası transferinde İtalya'daki kazancından çok daha yüksek bir para alacağı belirtildi.

Fenerbahçe'nin Lauriente için kısa süre içerisinde çalışmalarını hızlandırabileceği ancak Sassuolo'nun 20 milyon euroluk beklentisini düşürmemesi durumunda bu transferin zor olduğu ifade edildi.