Ali Koç'tan Youssef En-Nesyri talimatı: Hemen bitirin!

Fenerbahçe Transfer Ali Koç
Ali Koç'tan Youssef En-Nesyri talimatı: Hemen bitirin!

Transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe'de Başkan Ali Koç devreye girdi. Koç, kurmaylarıyla yaptığı görüşmede Youssef En-Nesyri transferinin bir an önce bitirilmesini istedi.

Sarı-Lacivertliler, Jose Mourinho’nun forvetteki 1 numaralı isteği olan Youssef En-Nesyri için tüm şartları zorladı. Sevilla ile yapılan pazarlıklar sonunda anlaşma sağlandı. Fenerbahçe, 27 yaşındaki golcüye teklifini yaptı.

Al-Qadsiah’ın da istediği En Nesyri, düşünmek için süre istedi. Ancak oyuncunun menajeri, daha önce anlaşma sağlanan rakamdan fazlasını talep etti, Mario Branco bu talebi geri çevirdi. Süreç iyice uzayınca Ali Koç devreye girdi. Koç, Mourinho’nun en çok istediği isim olan Youssef En-Nesyri için kurmaylarına talimat verdi.

HEDEF LUGANO'YA YETİŞTİRMEK

Fanatik'te yer alan habere göre Ali Koç'un Branco ve transferle ilgilenen yöneticilerle görüşme gerçekleştirip, “En-Nesyri transferi çok uzadı. Mourinho çok istiyor. Ne gerekiyorsa yapın, bu işi bir an önce bitirin” dediği öğrenildi.

Ali Koç'tan Youssef En-Nesyri talimatı: Hemen bitirin! - Resim : 2

Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme Turu’ndaki ilk maçına 23 Temmuz’da Lugano karşısında çıkacak. Bu tur için UEFA’ya kadrolar 18 Temmuz’da bildirilecek ancak ilk maçtan 24 saat öncesine kadar 2 yeni oyuncu daha eklenebilecek. Ali Koç, Faslı yıldızın Lugano ile oynanacak eşleşmede sahada olmasını çok istiyor.