DERBİ CANLI | Trabzonspor - Beşiktaş maçı canlı hangi kanalda? Saat kaçta? (TS - BJK maçı)

Beşiktaş Trabzonspor Süper Lig Canlı Maç İzle Canlı Skor
DERBİ CANLI | Trabzonspor - Beşiktaş maçı canlı hangi kanalda? Saat kaçta? (TS - BJK maçı)
Trabzonspor - Beşiktaş derbisi canlı izle

Trendyol Süper Lig'de heyecan derbi ile devam ediyor. Trabzonspor, Beşiktaş ile kozlarını paylaşacak. Papara Park Stadyumu'nda oynanacak dev müsabakada Ali Şansalan düdük çalacak. Şenol Güneş, Trabzonspor'un başında ilk maçında Beşiktaş'a karşı kulübede olacak. Maç ile ilgili tüm detaylar merak ediliyor. Peki, Trabzonspor - Beşiktaş derbi maçı ne zaman? Saat kaçta? Hangi kanalda?

Trabzonspor ile Beşiktaş, Trendyol Süper Lig'in 5. haftasında kozlarını paylaşacak. Papara Park Stadyumu'nda oynanacak maçta, Ali Şansalan düdük çalacak. İki ekip de mutlak galibiyet parolasıyla maça çıkacak. Maçın yayın bilgileri ve tüm detaylar araştırılıyor. Peki, Trabzonspor - Beşiktaş derbi maçı ne zaman? Saat kaçta ve hangi kanalda?

TRABZONSPOR - BEŞİKTAŞ MAÇI NE ZAMAN? SAAT KAÇTA VE HANGİ KANALDA?

Trabzonspor - Beşiktaş maçı 15 Eylül Pazar günü saat 20:00'de beIN SPORTS 1'de canlı yayınlanacak. Maçın canlı yayın anlatımı ve tüm detaylara kontraspor.com'dan ulaşabilirsiniz.

DERBİ CANLI | Trabzonspor - Beşiktaş maçı canlı hangi kanalda? Saat kaçta? (TS - BJK maçı) - Resim : 1

ŞENOL GÜNEŞ'İN İLK MAÇI BEŞİKTAŞ DERBİSİ!

Abdullah Avcı ile yolları ayrıdan Trabzonspor'da yeniden Şenol Güneş dönemi başladı. Tecrübeli hoca ilk sınavına eski takımı Beşiktaş karşısında çıkacak.

DERBİ CANLI | Trabzonspor - Beşiktaş maçı canlı hangi kanalda? Saat kaçta? (TS - BJK maçı) - Resim : 2

BEŞİKTAŞ TARAFTARI DERBİDE OLACAK MI?

Trabzonspor ile Beşiktaş arasında oynanacak karşılaşmaya ev sahibi kulübün talebi üzerine siyah-beyazlı taraftarların alınmaması uygun görüldüğü açıklanmıştı. Beşiktaşlı taraftarların maça alınması için çalışmaların başladığı belirtildi. Kararla ilgili ise resmi açıklama yapılması bekleniyor.

TRENDYOL SÜPER LİG GÜNCEL PUAN DURUMU İÇİN TIKLAYIN

BEŞİKTAŞ - TRABZONSPOR MAÇI CANLI SKOR TAKİP İÇİN TIKLAYIN

TRABZONSPOR'DA 2 EKSİK!

Trabzonspor'da Beşiktaş maçı öncesinde 2 eksik bulunuyor. Enis Destan ile Hüseyin Türkmen sakatlıkları sebebiyle son yapılan idmanda yer almadı. Öte yandan Beşiktaş'ta ise Necip Uysal derbide yer almayacak.