Gedson Fernandes: İkinci maçta turu geçeceğiz

Futbol Spor Haberleri UEFA Avrupa Ligi Beşiktaş
Gedson Fernandes: İkinci maçta turu geçeceğiz

Beşiktaş'ın UEFA Avrupa Ligi Play-Off Turu ilk maçında Lugano ile 3-3 berabere kaldığı maçın ardından konuşan Portekizli orta saha Gedson Fernandes, maçın ardından açıklamalarda bulundu.

UEFA Avrupa Ligi'ndeki temsilcilerimizden Beşiktaş, İsviçre temsilcisi Lugano ile deplasmanda karşı karşıya geldi. Mücadele 3-3'lük eşitlikle sonuçlandı.

Maçta iki gol atarak yıldızlaşan Beşiktaş'ın Portekizli oyuncusu Gedson Fernandes, maçın ardından konuştu. Fernandes, rövanş maçında turu geçeceklerini ifade etti.

"Kazanmak istediğimiz bir maçtı. Kazanmaya da yakındık ama beraberlik oldu. Bugün biraz kopuşlar yaşadık. Bizim istediğimiz sonuç kazanmaktır ama bu skor deplasmanda çok kötü değil. İkinci maçta kazanıp turu geçeceğimize inanıyorum. İki gol attığım için mutluyum. Ama önemli olan takıma katkı sağlamam. Pozisyondan bağımsız nerede oynarsam oynayayım takımıma yardımcı olmak istiyorum."

"Bu sene farklı bir yıl. Her maça farklı bakmak lazım. Geçen sezon Lugano maçlarında oynamamıştım. Çalışan ve mücadele eden bir takım var karşımızda. Önümüze bakmamız lazım."