İsrail lobisi Beşiktaş maçı için UEFA'yı kıskaca aldı Hüseyin Yücel, çok sert tepki gösterdi! "Korkuyorlarsa komple çekilsinler"

Futbol Spor Haberleri UEFA Avrupa Ligi Beşiktaş
İsrail lobisi Beşiktaş maçı için UEFA'yı kıskaca aldı Hüseyin Yücel, çok sert tepki gösterdi! "Korkuyorlarsa komple çekilsinler"

UEFA Avrupa Ligi'nde temsilcimiz Beşiktaş'ın Maccabi Tel Aviv ile İstanbul'da oynayacağı maç öncesi şok gelişmeler yaşanıyor. İsrail lobisi, karşılaşmanın tarafsız sahada oynanması için harekete geçti. Hüseyin Yücel'den çok sert tepki geldi.

Beşiktaş'ın UEFA Avrupa Ligi'ndeki rakiplerinden olan Maccabi Tel Aviv'in, karşılaşmayı tarafsız sahada oynamak için UEFA nezdinde lobi faaliyetlerine başladığı ortaya çıktı.

İSRAİL'DEN BEŞİKTAŞ MAÇI İÇİN UEFA'YA BASKI

İsrail basını, 28 Kasım Perşembe akşamı İstanbul'daki Tüpraş Stadyumu'nda oynanacak olan karşılaşmanın, üçüncü bir ülkede oynanması gerektiğini yazdı.

Daha önce EuroLeague'de Fenerbahçe ve Anadolu Efes'in İsrail ekipleriyle oynadığı karşılaşmaların tarafsız sahaya alındığını vurgulayan İsrailliler, Beşiktaş-Maccabi Tel Aviv maçı için de aynı uygulamanın devreye sokulması gerektiğini savundu.

HÜSEYİN YÜCEL: İSRAİL LOBİSİNE PABUÇ BIRAKMAYACAĞIZ

Beşiktaş İkinci Başkanı Hüseyin Yücel ise konuya dair Tivibu Spor'a konuştu. İddiayı doğrulayan Yücel, "Maccabi’nin bizimle bir teması olmadı ama böyle haberleri bekliyorduk. İsrailliler, basın yoluyla lobi çalışmalarına başladılar. Klasik. Biz de pazartesiden itibaren elimizden geleni yapacağız. Öyle pabuç bırakmayacağız."

İsrail lobisi Beşiktaş maçı için UEFA'yı kıskaca aldı Hüseyin Yücel, çok sert tepki gösterdi! "Korkuyorlarsa komple çekilsinler" - Resim : 1

"ÇOK ÇEKİNİYORLARSA TURNUVADAN ÇEKİLSİNLER"

"Onların hayal ettikleri gibi, basketbol maçlarında olduğu şekilde tarafsız sahada oynamamız söz konusu değil. Bizim kabul edeceğimiz bir konu değil. O kadar çok çekiniyorlarsa, komple turnuvadan çekilsinler." dedi.

BEŞİKTAŞ'IN UEFA AVRUPA LİGİ FİKSTÜRÜ

25 Eylül | Ajax - Beşiktaş
3 Ekim | Beşiktaş- Frankfurt
24 Ekim | Lyon - Beşiktaş
7 Kasım | Beşiktaş - Malmö
28 Kasım | Beşiktaş- Maccabi Tel Aviv
11 Aralık | Bodo Glimt - Beşiktaş
22 Ocak | Beşiktaş- Athletic Bilbao
30 Ocak | Twente - Beşiktaş