Giovanni van Bronckhorst'tan fikstür tepkisi: Görünce direkt fark ettim! Bu nasıl oluyor?

Beşiktaş UEFA Avrupa Ligi
Giovanni van Bronckhorst'tan fikstür tepkisi: Görünce direkt fark ettim! Bu nasıl oluyor?

Beşiktaş Teknik Direktörü Giovanni van Bronckhorst, Eintracht Frankfurt ile oynanacak UEFA Avrupa Ligi maçı öncesi açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş Teknik Direktörü Giovanni van Bronckhorst, Eintracht Frankfurt ile oynanacak UEFA Avrupa Ligi maçı öncesi açıklamalarda bulundu.

Giovanni van Bronckhorst'un açıklamaları şu şekilde:

"YARIN KAZANMAMIZ GEREKİYOR"

"Geçen haftadan sonra reaksiyon vermemiz gerekiyor. Pazartesi günü ligde kazanarak iyi bir reaksiyon gösterdik. Yarın da kazanmamız gereken bir maç oynayacağız."

"OYUNCULARLA KONUŞARAK EN İYİ 11'İ SEÇİYORUZ"

"Daha önce de demiştim o maça nasıl hazırlandığınıza bağlı ilk 11... Ben en iyi 11'i çıkarmak için oyuncularla birebir konuşuyorum. Masuaku, Onur ve Svensson geri dönüyor. Pazartesi günü oynadığımız maçın ardından iyi idman yapan oyuncuları tercih etmiştik. Enerjiyi ve oyuncularla konuştuktan sonra en iyi 11'i tercih ediyoruz. Ajax maçında istediğimiz sonucu alamadık. Sonrasında maçı analiz ettik ve performansları izledik. Buna göre Kayserispor'a hazırlandık. Frankfurt maçına da bu doğrultuda hazırlandık."

"ORTA SAHADA ÇOK GÜÇLÜYÜZ"

"Salih bu takımda çok oynadı ve geçen sezon bu takımın en iyi isimlerinden biriydi. Orta sahada çok fazla oyuncumuz var. Rafa, Musrati, Gedson... Bizim için güçlü bir poziyon orta saha. Son zamanlarda değişiklikler görebiliyoruz. Cher Ndour, Kayserispor maçında şans buldu. Rotasyon yapmayı düşünüyorum. Her oyuncuya ihtiyacımız var."

"KAYBETTİĞİMDEN DAHA FAZLA FİNAL KAZANDIM"

"Frankfurt'la bir geçmişim var Rangersl'la... Kendilerine karşı finalde oynamıştım. Bazen kazanırsınız bazen kaybedersiniz ama ben kaybettiğimdem daha fazla final kazandım. Şu anda Beşiktaş'ın teknik direktörüyüm ve farklı oyuncularım var. Frankfurt'ta da çok az isim kaldı o dönemden. Oyuncularıma da o maçtan bahsetmedim."

"GENİŞ BİR KADROM VAR VE OYUNCULARIMDAN MEMNUNUM"

"Daha önce de demiştim geniş bir kadromuz var. Bazen maçlarda oyunculara süreler vermeye çalışıyoruz. İyi ve güçlü bir takımımız var. İyi bir başlangıç yaptık sadece Ajax maçında hayal kırıklığı olmuştu. Ekim ve Kasım aylarında daha çok futbolcuya şans vereceğim. Kadromuzdan memnunum. Süre almayan oyuncular da çok çalışıyor. Emirhan son birkaç maçta oynayamamıştı ama Kayserispor maçında süre aldı. Beklentim süre bulamayan oyuncuların da aynı reaksiyonu göstermeleri..."

"GEDSON, FRANKFURT MAÇINDA OYNAYACAK"

"Gedson kadroda olacak. Bugün antrenmanda yer aldı ve fiziksel bir eksikliği yok. Bizim için önemli bir oyuncu. Yarın da bizimle olması bizim için çok önemli."

"SEMİH NEDEN OYNAMADIĞINI BİLİYOR"

"Semih şu anda Türkiye'nin en yetenekli oyuncularından biri. Geçtiğimiz sezon da çok iyi bir performans sergiledi. Bu sezona da iyi başladı. Kendisiyle konuşuyorum. Gelişim göstermesi gerekiyor. Kendisi neden oynamadığını biliyor. Benim için de önemli olan bu. Ben takımımı seçerken her oyuncumla konuşurum. Kendisi neden oynamadığını biliyor."

FİKSTÜR TEPKİSİ

"Fikstüre bakınca direkt fark ettiğim konu deplasmanlar oldu. Bazı maçlar Pazartesi gününe konulmuş. Avrupa maçlarından dçnüşte 7 deplasman nasıl oluyor? Twente maçından sonra boş haftamız var. Deplasmanın olmadığı tek hafta bu ama o haftayı da seyahat ederek geçebiliriz."