Beşiktaş - Frankfurt maçı canlı şifresiz | Beşiktaş Avrupa Ligi maçı saat kaçta ve hangi kanalda? - Muhtemel 11'ler

Giovanni van Bronckhorst Beşiktaş Eintracht Frankfurt UEFA Avrupa Ligi Canlı Maç İzle Canlı Skor
Beşiktaş - Frankfurt maçı canlı şifresiz | Beşiktaş Avrupa Ligi maçı saat kaçta ve hangi kanalda? - Muhtemel 11'ler
beşiktaş frankfurt maçı canlı izle

UEFA Avrupa Ligi'nde heyecan devam ediyor. Beşiktaş ile Eintracht Frankfurt karşı karşıya gelecek. Tüpraş Stadyumu'nda oynanacak maçta İskoç hakem John Beaton düdük çalacak. Maçı canlı ve şifresiz izlemek isteyen futbolseverler müsabakanın yayın saati, kanalı ve muhtemel 11'lerini merak ediyor ve araştırıyor. Peki, Beşiktaş - Eintracht Frankfurt maçı ne zaman? Beşiktaş Avrupa Ligi maçı saat kaçta ve hangi kanalda?

UEFA Avrupa Ligi'nde heyecan devam ediyor. Temsilcimiz Beşiktaş, Almanya temsilcisi Eintracht Frankfurt'u konuk edecek. Müsabaka futbolseverler tarafından heyecanla bekleniyor. Maç ile ilgili detaylar da merak ediliyor. Peki, Beşiktaş - Eintracht Frankfurt maçı ne zaman? Beşiktaş Avrupa Ligi maçı saat kaçta ve hangi kanalda?

BEŞİKTAŞ - EINTRACHT FRANKFURT MAÇI NE ZAMAN? BEŞİKTAŞ AVRUPA LİGİ MAÇI SAAT KAÇTA VE HANGİ KANALDA?

Temsilcimiz Beşiktaş, Eintracht Frankfurt ile 3 Ekim Perşembe günü saat 22:00'de karşılaşacak. Müsabaka TRT 1 ekranlarında canlı ve şifresiz yayınlanacak.

BEŞİKTAŞ - EINTRACHT FRANKFURT MAÇI MUHTEMEL 11'LERİ

Beşiktaş: Mert Günok; Svensson, Paulista, Uduokhai, Masuaku; Ndour, Gedson Fernandes Rashica, Rafa Silva, Semih Kılıçsoy, Immobile

Eintracht Frankfurt: Kaua; Kristensen, Tuta, Theate, Nkounkou; Knauff, Dahoud, Skhiri, Bahoya; Marmoush, Matanovic

Beşiktaş - Frankfurt maçı canlı şifresiz | Beşiktaş Avrupa Ligi maçı saat kaçta ve hangi kanalda? - Muhtemel 11'ler - Resim : 1

BEŞİKTAŞ - EINTRACHT FRANKFURT MAÇI CANLI İZLE

BEŞİKTAŞ FRANKFURT MAÇINDA DÜDÜK İSKOÇ HAKEMDE!

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi'ndeki ikinci maçında 3 Ekim Perşembe günü Tüpraş Stadyumu'nda Alman temsilcisi Eintracht Frankfurt ile mücadele edecek. Saat 22.00'de başlayacak karşılaşmada İskoçya Futbol Federasyonu'ndan John Beaton düdük çalacak. Beaton’un yardımcılıklarını Daniel McFarlane ve David McGeachie yapacak. Müsabakanın dördüncü hakemi ise Christopher Graham olacak.

BEŞİKTAŞ'IN AVRUPA LİGİ FİKSTÜRÜ

3 Ekim: Frankfurt

24 Ekim: Lyon

6 Kasım: Malmö

28 Kasım: Maccabi Tel Aviv

12 Aralık: Bodo Glimt

22 Ocak: Athletic Bilbao

30 Ocak: Twente