Beşiktaş - Eintracht Frankfurt maçının hakemi John Beaton kimdir?

Beşiktaş UEFA Avrupa Ligi
Beşiktaş - Eintracht Frankfurt maçının hakemi John Beaton kimdir?
john beaton beşiktaş maçı hakemi

UEFA Avrupa Ligi'nde ülkemizi temsil eden Beşiktaş, Almanya temsilcisi Eintracht Frankfurt ile kozlarını paylaşacak. Tüpraş Stadyumu'nda oynanacak maçta İskoç hakem John Beaton düdük çalacak. Maçın hakeminin yaşamı ve kariyeri merak konusu oldu. Özellikle daha önce "Beşiktaş veya bir Türk takımının maçını yönetti mi?" sorgusu yapılıyor. Peki, Beşiktaş - Eintracht Frankfurt maçının hakemi John Beaton kimdir?

UEFA Avrupa Ligi'nde bu sezon ülkemizi üç takım temsil ediyor. Beşiktaş, Galatasaray ve Fenerbahçe'nin 2. hafta oynayacağı takımların hakemleri belli oldu. Beşiktaş, Almanya Bundesliga ekibi Eintracht Frankfurt ile kozlarını paylaşacak. Maçta İskoç hakem John Beaton düdük çalacak. Futbolseverler Immobile, Rafa Silva, Semih Kılıçsoy gibi yıldızların maçta yer alıp almayacağını merak ederken, maçı yönetecek olan hakem de merak konusu oldu. Beşiktaş - Eintracht Frankfurt maçında İskoç hakem John Beaton görev yapacak. Peki, John Beaton kimdir? Kaç yaşında? Daha önce Beşiktaş maçı yönetti mi? Daha önce Türk takımı maçı yönetti mi? İşte merak edilenler...

BEŞİKTAŞ - FRANKFURT MAÇININ HAKEMİ KİM?

Beşiktaş-Eintracht Frankfurt maçında ise İskoçya Futbol Federasyonu'ndan John Beaton görev alacak. Beaton'ın yardımcıları Daniel McFarlane ve David McGeachie olacak. Dördüncü hakem olarak Christopher Graham, VAR hakemleri olarak da Nicholas Walsh ve Steven Mclean görev yapacak.

JOHN BEATON KİMDİR? KAÇ YAŞINDA? DAHA ÖNCE TÜRK TAKIMI MAÇI YÖNETTİ Mİ?

John Beaton, 29 Ocak 1982 yılında İskoçyada dünyaya gelmiştir. 2012 yılından bu yana FIFA kokartı bulunan Beaton, aynı zamanda iletişim yöneticisidir. 42 yaşındaki deneyimli hakem bu sezon 10 maçta görev yapmıştır. 51 kez sarı karta başvuran Beaton, 1 kez de ikinci sarıdan olmak üzere kırmızı karta başvurmuştur. Beaton 10 maçta 3 kez penaltı noktasını göstermiştir. Kariyerinde 541 maç bulunan Beaton, 2015 kez sarı kart gösterirken, 48'i ikinci sarıdan olmak üzere toplam 111 kez kırmızı kart göstermiştir. Beaton kariterinde toplam 165 kez penaltı kararı almıştır.