Angel Di Maria'dan flaş transfer kararı! Beşiktaş'ın tek rakibi var

Beşiktaş Transfer
Angel Di Maria'dan flaş transfer kararı! Beşiktaş'ın tek rakibi var

Arjantin Milli Takımı ile Copa America'da finale kalan Angel Di Maria transfer için son kararını verdi. Arjantinli yıldıza Beşiktaş'ın dışında iki teklif var.

Kadrosunu Gabriel Paulista ve Rafa Silva ile güçlendiren Beşiktaş'ta en önmeli transfer hedeflerinin başında Angel Di Maria geliyor. Siyah-beyazlılarda ikinci başkan Hüseyin Yücel, Copa America sonrasında Di Maria ile görüşme gerçekleştireceklerini ifade etmişti.

Arjantin'in önde gelen spor portalı TyC Sports'tan Gaston Edul, Di Maria transferindeki son gelişmeleri aktarırken oyuncunun Rosario Central'den gelen transfer teklifini geri çevirdiğini söyledi.

Di Maria'nın güvenlik gerekçesiyle Rosario Central'de forma giymeye sıcak bakmadığı ve paranın ikinci planda olduğu belirtildi.

Angel Di Maria'dan flaş transfer kararı! Beşiktaş'ın tek rakibi var - Resim : 2

BEŞİKTAŞ'TAN RESMİ TEKLİF

TyC Sports'ta yer alan habere göre Beşiktaş, Di Maria'ya resmi teklifte bulundu. Habere göre siyah-beyazlılar, Copa America'nın ardından Arjantinli yıldız ile görüşmelerini sıklaştıracak. Beşiktaş'ın bu transferdeki tek rakibinin Benfica olduğu vurgulandı.

BENFICA VEDA MESAJI PAYLAŞMADI

Benfica ile sözleşmesi sona eren Angel Di Maria'ya kulüpten veda mesajı yayımlanmadı. Benfica'nın yıldız oyuncuya veda etmemesi gelecek sezon da Portekiz'de forma giyebileceği şeklinde yorumlandı.