Beşiktaş'ın Immobile transferinde kritik gün! İşte Lazio'nun istediği bonservis

Beşiktaş Transfer
Beşiktaş'ın Immobile transferinde kritik gün! İşte Lazio'nun istediği bonservis

Beşiktaş, Lazio'nun İtalyan golcüsü Ciro Immobile'yi kadrosuna katmaya yakın. Lazio'nun yıldız oyuncuyu serbest bırakması halinde transfer gerçekleşecek.

Beşiktaş ve Immobile görüşmelerinde kritik gün... Siyah-beyazlıların prensip anlaşmasına vardığı golcü oyuncu kulüplerin anlaşmasını bekliyor.

GÖRÜŞMELER HIZ KAZANDI

Beşiktaş, Immobile için Lazio'ya bonservis ödemek istemiyor. Lazio ise Immobile'den 4-5 milyon euro bonservis kazanmak istiyor. İki kulüp arasında görüşmeler hız kazandı. Lazio'nun bugün yapacağı sezon öncesi antrenmanına katılmak istemeyen Immobile, Lazio yönetimiyle görüşme yaparak Beşiktaş'a transferine izin vermelerini isteyecek.

İŞTE BEŞİKTAŞ'IN IMMOBILE'YE TEKLİFİ

Beşiktaş'ın prensip anlaşmasına vardığı Immobile, siyah-beyazlılardan yıllık 6 milyon euro net ücret kazanacak. Kara Kartal, 2+1 yıllık sözleşme imzalamayı planladığı Immobile'nin transferini bonservis bedeli ödemeden gerçekleştirmek istiyor.

Immobile'nin Lazio'dan yıllık 4.5 milyon euro kazandığı ve başkent ekibinin bu maliyetten kurtulmak için golcü oyuncunun transferine izin vermesi bekleniyor.

Beşiktaş'ın Immobile transferinde kritik gün! İşte Lazio'nun istediği bonservis - Resim : 2

IMMOBILE'NİN KARİYERİ

Ciro Immobile futbola Salernitana altyapısında başladı. Sonrasında Juventus'a transfer olan Immobile ilk A takım macerasını bir sezon kiralandığı Siena'da yaşadı.

Juventus'un sırasıyla Grosseto ve Pescara'ya kiraladığı golcü oyuncu 2012'de 4 milyon euro bedelle Genoa'ya transfer oldu.

Bir sezon sonra Juventus'a 2 milyon 750 bin euro bedelle transfer olan İtalyan yıldız, aynı yaz 13.5 milyon euroya Torino'ya imza attı. 2014'ta Borussia Dortmund'a 18 milyon 500 bin euro bonservisle transfer olan Immobile, bir sezon Sevilla'da kiralık oynadıktan sonra 11 milyon euro bonservisle Endülüs ekibine transfer oldu.

Bir sezon Torino'da kiralık oynayan golcü oyuncu adını dünya futboluna daha yüksek sesle ezberlettiği Lazio'ya 2016 yazında imza attı.

Immobile'ye kariyeri boyunca 63 milyon 130 bin euro bonservis bedeli ödendi. Yıldız oyuncu kariyerinde 593 maça çıkarken 329 gol atıp 75 asist yaptı.

Beşiktaş'ın Immobile transferinde kritik gün! İşte Lazio'nun istediği bonservis - Resim : 3