5 büyük ligden teklif yağdı! Herkes Semih Kılıçsoy'u beklerken gözde isim o oldu

Beşiktaş Futbol Süper Lig Transfer
5 büyük ligden teklif yağdı! Herkes Semih Kılıçsoy'u beklerken gözde isim o oldu

Beşiktaş'ın altyapısından yetişen ve henüz 17 yaşında Giovanni van Bronckhorst tarafından şans verilen Mustafa Erhan Hekimoğlu için Avrupa'nın 5 büyük liginden teklifler geldi. Genç golcüyü satmaya sıcak bakmayan yönetim, İspanya, İtalya, Almanya, İngiltere ve Fransa'dan astronomik bir rakam önerilmesi halinde gelen teklifi değerlendirmeye almaya karar verdi.

Siyah-beyazlı ekibin altyapısından yetişen isimlerden biri olan Mustafa Hekimoğlu, özellikle geçtiğimiz sezon şans bulduğu dönemde dikkatleri üzerine çekmişti. Gelen haberlere göre 17 yaşındaki forvet için Avrupa’nın devleri sıraya girdi.

Genç oyuncu için İspanya, İtalya, Almanya, İngiltere ve Fransa’dan teklifler aldığı öğrenildi. Ancak Kara Kartal, şu an için satışa sıcak bakmıyor. Oyuncunun sezonun ilk yarısında şans bulup, fark yaratması halinde devre arasında gelecek tekliflere göre değerlendirme altına alınacak.

5 büyük ligden teklif yağdı! Herkes Semih Kılıçsoy'u beklerken gözde isim o oldu - Resim : 1

İdmanlarda göz dolduruyor

Güçlü fiziğinin yanı sıra hava toplarındaki hakimiyeti ile de dikkat çeken Mustafa, son dönemde de antrenmanlarda parlayan isimlerden biri oldu. 17 yaşındaki oyuncu, idmanlarda attığı gollerle parmak ısırttı.

Mustafa Hekimoğlu, bu sezon Beşiktaş forması ile toplam 6 resmi maça çıktı. Genç oyuncu söz konusu müsabakalarda 1 kez gol sevinci yaşadı.

(Fanatik)