LeBron James ve oğlu, NBA tarihine geçti! Lakers galibiyetle başladı

NBA
LeBron James ve oğlu, NBA tarihine geçti! Lakers galibiyetle başladı

NBA, Los Angeles Lakers - Minnesota Timberwolves ve Boston Celtics - New York Knicks maçlarıyla başladı. Los Angeles Lakers'ta forma giyen LeBron James ilk kez oğlu Bronny James ile forma giydi ve NBA tarihine geçti.

Basketbolun zirvresi NBA, Los Angeles Lakers-Minnesote Timberwolves ve Boston Celtics-New York Knicks maçlarıyla başladı. Los Angeles Lakers'ın Minnesota Timberwolves'ı 110-103 yendiği maçta LeBron James, oğlu Bronny James ile aynı anda sahada bulundu ve NBA tarihine geçti.

TARİHTE BİR İLK

Sporun en büyük mabetlerinden biri olan Los Angeles'taki Crypto.com Arena'da (eski adıyla Staples Center) ilk yarının bitimine dört dakika kalmıştı ki profesyonel spor tarihi tersine döndü.

Tüm zamanların en iyi oyuncularından biri olan ve muhtemelen NBA'in en büyük efsanesi olarak Michael Jordan'ın tahtına meydan okuyabilecek tek kişi olan LeBron James, sahaya 20 yaşındaki oğlu Bronny James le birlikte çıktı. Tarihte bir ilk gerçekleşmiş oldu.

LEBRON'UN UNUTULMAZ ANLARI

LeBron'un NBA'de böyle bir çığır açacağını kimse hayal bile edemezdi. Uzun ömürlülüğü, büyüklüğü ve mirasıyla Kral, tarih yazmaya devam ediyor. NBA'in en skorer oyuncusu olmasının, dört kez şampiyon olmasının ve tüm zamanların en iyi hareketlerinden birkaçına sahip olmasının yanı sıra kariyerine sonsuza dek onunla birlikte kalacak bir hatıra daha ekledi.

LAKERS KAZANDI

Los Angeles Lakers, Minnesota Timberwolves'ı 110-103 mağlup etti. Lakers adına Anthony Davis 36 sayı 16 ribaundla maçın kahramanı olurken LeBron James galibiyete 16 sayıs 5 ribaund ve 4 asistle katkı sağladı.

BOSTON CELTICS BIRAKTIĞI YERDEN

NBA'den sezonun en büyük şampiyonluk adayı olarak gösterilen son şampiyon Boston Celtics, New York Knicks'i 132-109 mağlup etti.

Boston Celtics'te Jayson Tatum 37 sayı 10 asist ve 4 ribaundla maçın yıldızı olurken Derrick White 24, Jaylen Brown ise 20 sayı kaydetti. New York Knicks'te Jalen Brunson 22 sayıyla oynadı.

Kontraspor'un Özel içeriklerini Instagram'dan takip etmeyi unutmayın