2 Türk devi Onuralp Bitim için devrede!

NBA Basketbol
2 Türk devi Onuralp Bitim için devrede!
AA

Chicago Bulls'un serbest bıraktığı milli basketbolcu Onuralp Bitim'in geleceği merak konusu. 25 yaşındaki yıldız isim, bu hafta içerisinde NBA takımlarından bir kontrat beklerken, diğer yandan sürpriz bir iddia da ortaya atıldı. Yıldız oyuncu için Fenerbahçe Beko ve Anadolu Efes'in devreye gireceği ifade edildi. İşte detaylar...

NBA'den Onuralp'e bir hafta içinde kontratlar sunulması beklenirken, yıldız oyuncunun da kısa süre içinde karar vereceği ve önceliğinin sorumluluk alabileceği bir takımda bulunmak olduğu belirtiliyor. Ama aynı zamanda Euroleague kulüpleri de Onuralp'in durumunu yakından takip ediyor.

FENERBAHÇE VE ANADOLU EFES DEVREYE GİRECEK

Fanatik'in haberine göre, bunların arasında iki Türk kulübü Fenerbahçe Beko ve Anadolu Efes de ön plana çıkıyor. Yerli rotasyonlarını güçlendirmek isteyen iki dev, NBA'den bir takımla anlaşamazsa devreye girmeye hazırlanıyor.

Aynı zamanda Euorleague'de bir çok takım kadrolarına takviye yapma peşinde. Uzun süreli sakatlıkların peş peşe yaşandığı dönemde Real Madrid, Barcelona ve Baskonia'nın yanı sıra, sezona kötü başlayan Milano da nabız yoklamaya devam ediyor.

ONURALP'İN EN BÜYÜK HEDEFİ A MİLLİ TAKIM'LA MADALYA

Özellikle de yazın oynanacak olan Avrupa Şampiyonası'nı çok önemsediği bilinen Onuralp’in, en büyük hedeflerimden birisi dediği ‘Milli Takım'la madalya’ sevincini yaşamak ve bu başarının önemli parçalarından birisi olma amacıyla, oyun yapısına uygun bir takım ve antrenörle birlikte olmayı öncelikle istediği, kendisini hem fiziksel hem de mental olarak Avrupa Şampiyonası’na hazırlayacağı bir ortam içinde bulunmayı istediği vurgulanıyor.

Kontraspor'un Özel içeriklerini Instagram'dan takip etmeyi unutmayın