Victor Osimhen Kimdir? Kaç yaşında? Nereli? Yaşamı ve kariyeri...

Transfer döneminin sonlarına yaklaşırken, Napoli'nin yıldızı Victor Osimhen, Galatasaray'ın gündemine girdi. Yıldız isim ile ilgili tüm detaylar futbolseverler tarafından merak ediliyor ve arama motorlarında araştırılıyor. Peki, Victor Osimhen Kimdir? Kaç yaşında? Nereli? Hangi pozisyonda oynuyor?

Transfer gündeminde heyecan devam ediyor. Napoli'nin yıldız forveti Victor Osimhen, Galatasaray'ın gündeminde yerini aldı. Bu gelişmenin ardından futbolseverler Osimhen'in yaşamı ve kariyeri ile ilgili detayları araştırmaya başladı. Peki, Victor Osimhen Kimdir? Kaç yaşında? Nereli? Hangi pozisyonda oynuyor?

VICTOR OSIMHEN KİMDİR?

Victor Osimhen, 29 Aralık 1998 yılında Logos, Nijerya’da dünyaya gelmiştir. 186 cm boyundaki Osimhen, forvet olarak görev yapmaktadır ve Napoli forması giymektedir. Nijerya Milli Takımı formasıyla 35 maçta süre alan Osimhen 21 gol kaydetmiştir. Sağ ayaklı olan Osimhen, gücü ve hızı ile ön plana çıkmaktadır. Wolfsburg, Charleroi, Lille ve Napoli formalarıyla boy göstermiş, son olarak Napoli ile şampiyonluk yaşamıştır. Kariyerinde 223 maça çıkan Osimhen, 114 gol 28 asist ile oynamıştır.

Napoli Transfer Galatasaray