Ali Koç 1,5 milyon euro aldı tam 30 katına sattı! Fenerbahçe tarihi böyle bir bonservis geliri görmedi

2018 yılında Nec Nijmegen'den 1,5 milyon euroya satın alınan, oynadığı futbolla piyasa değerini tam 30 milyon euroya kadar çıkaran Ferdi Kadıoğlu'nun Brighton'la anlaşmaya vardığı öğrenildi. Başkan Ali Koç'un İngiliz ekibinden 40 milyon euro istediği öğrenilirken iki kulübün el sıkıştığı bildirildi.

Fenerbahçe, yıldız ismi Ferdi Kadıoğlu’na veda etmeye hazırlanıyor. Hem sarı-lacivertli hem de milli formayla ortaya koyduğu başarılı performansın ardından birçok takımın transfer listesine giren Ferdi’nin yeni adresi İngiltere olacak.

FERDİ KADIOĞLU BRİGHTON'DA

Fenerbahçe’nin Brighton & Hove Albion ile tüm şartlarda anlaşma sağladığı öğrenildi. Brighton, İngiltere’ye gitmek isteyen yıldız futbolcuyla da el sıkışırken transferin birkaç gün içinde resmiyet kazanması bekleniyor.

Fenerbahçe’de 204 resmi maça çıkan milli futbolcu 18 gol, 22 asistle skor katkısı da vermeyi başardı. Brighton'un Ferdi Kadıoğlu için 40 milyon euro civarında bir bonservis bedeli ödeyeceği belirtildi. 2018'de 1,5 milyon euroya alınan Ferdi'nin şu andaki piyasa değeri 30 milyon euro

Fenerbahçe