Adrien Tameze kimdir? Kaç yaşında? Hangi pozisyonda oynuyor? Yaşamı ve kariyeri...

Adı Beşiktaş ile anılan isimlerden biri de Adrien Tameze oldu. Transferde hareketli bir dönem geçiren Beşiktaş'ın gündemindeki Adrien Tameze ile ilgili tüm detayları haberimizde derledik. Peki, Adrien Tameze kimdir? Kaç yaşında? Hangi pozisyonda oynuyor? Yaşamı ve kariyeri...

Avrupa'da birçok ülkede transfer dönemi son bulurken, Türkiye'de hala devam ediyor. Birçok yıldız ve genç futbolcu Süper Lig ekiplerinin radarındaki yerini koruyor. Torino forması giyen Fransız futbolcu Adrien Tameze de Beşiktaş'ın gündeminde yer alan isimlerden biri. Futbolseverler Fransız futbolcunun yaşamını ve kariyerini merak ediyor ve araştırıyor. Peki, Adrien Tameze kimdir? Kaç yaşında? Hangi pozisyonda oynuyor?

ADRIEN TAMEZE KİMDİR? KAÇ YAŞINDA? HANGİ POZİSYONDA OYNUYOR?

Adrien Tameze, 4 Şubat 1994 yılında Lille, Fransa’da dünyaya gelmiştir. 182 cm boyundaki Adrien Tameze orta sahada görev yapmaktadır. Kamerun uyruklu olan Tameze, sağ ayağını kullanmaktadır. Stoper bölgesinde de görev alabilen Adrien Tameze, İtalya Serie A ekiplerinden Torino forması giymektedir. Sözleşmesi 30 Haziran 2026 yılında sona erecek olan 30 yaşındaki orta saha Torino’dan önce Hellas Verona, Atalanta, Nice, Valenciennes ve Nancy gibi ekiplerde forma giymiştir. Kariyerinde 309 maçta süre alan Adrien Tameze, 8 gol 11 asist üretmiştir.

Beşiktaş Transfer Süper Lig