Football Manager 25'in satış fiyatı açıklandı! İşte çıkış tarihi

Futbol menajerlik oyunlarının en popüler serilerinden Football Manager 2025 (FM 25), her yıl olduğu gibi bu yıl da yoğun ilgi görüyor. Football Manager 25'in satış fiyatı ve oyunun çıkış tarihi açıklandı! Peki FM 2025 ne kadar, FM 25 ne zaman çıkacak? İşte detaylar...

Futbol oyunlarının popüler serisi Football Manager, yeni sürümü FM 25'in çıkış tarihi ortaya çıktı. Alınan bilgilere göre FM 2025, 26 Kasım 2024'te satışa sunulacak.

FMTurkiye hesabından yapılan paylaşımda, "Ne kadar çok kendini adarsan, futbol o kadar fazlasını sana geri verir. Oyununuzu FM 25'te yaşayın - 26 Kasım'da çıkıyor." ifadeleri yer aldı.

FM 25, ilk günden Xbox Game Pass kütüphanesine de eklenecek.

Football Manager 25'in satış fiyatı

Steam: 44.99 Dolar
Epic Games: 1,259.10 TL

Football Manager 2025'in yeni özellikleri neler?

FM 25’teki yeni özellikler arasında, FM oyuncularının çoğu zaman harcadığı oyundaki e-posta sayfasını değiştirecek olan ‘Portal’ yer alıyor.

Bu, oyunculara FM evreninde neler olup bittiğine dair daha fazla bilgi sunacak ve gerçek dünyada insanların akıllı telefonlarıyla nasıl etkileşimde bulunduğunu yansıtacak.

Unity motoruna geçiş, FM 25’te grafikleri önemli ölçüde iyileştirecek. özellikle maç motoru açısından.

Oyuncu hareketleri ve topun fiziği daha doğru olacak, oyundaki durumlar ise çok daha yüksek bir gerçeklik derecesine sahip olacak.

Premier League ve diğer organizasyonlarla yapılan yeni ortaklıklar, stadyumların önceki sürümlerine göre daha gerçekçi hale gelmesini sağlayacak.

Kadın futbolu ilk kez dahil edilecek ve bu, global FM topluluğuna yeni bir oyuncu kitlesinin katılmasının yolunu açacak.

SI ayrıca FIFA’nın eSporlar bölümü ile ortaklık kurarak, Football Manager turnuvası için 100.000 dolarlık ödül havuzuna sahip bir FIFA eDünya Kupası düzenleyecek.

Bu turnuva, Fantasy Draft özelliğini gelecekteki sürümlere yeniden dahil etmenin temellerini atmak için kullanılacak ve FM’in eSporlardaki potansiyelini açığa çıkaracak.

Football Manager Son Dakika Gaming Futbol Spor Haberleri