İngiliz ve İtalyanlar Victor Nelsson'u Lamine Yamal'a karşı izledi! Galatasaray'a resmi teklif...

Galatasaray'ın başarılı stoperi Victor Nelsson hakkındaki transfer iddialarına bir yenisi eklendi. İngiliz ve İtalyan kulüplerinin scoutları, Danimarka'nın İspanya ile oynadığı milli maçta 25 yaşındaki defans oyuncusunu takibe aldı. İspanyolların 1-0 kazandığı karşılaşmada üçlü stoperin solunda Lamine Yamal'a karşı oynayan Nelsson için hazırlanan raporların olumlu olduğu ve transfer için ara transfer döneminde Galatasaray'ın kapısının çalınacağı, son kararı ise Okan Buruk'un vereceği öğrenildi.

Galatasaray'ın Danimarkalı oyuncusu Victor Nelsson, İngiliz ve İtalyanların yakın markajına girdi. Danimarka'nın İspanya ile oynadığı milli maçta 26 yaşındaki oyuncuyu izleyen İngiliz ve İtalyan gözlemcilerin transfer için devre arasında sarı-kırmızılı kulübün kapısını çalmaya hazırlandığı gelen bilgiler arasında yer alıyor.

Takvim'de yer alan habere göre Galatasaray ile sözleşmesi 2026 yılının Haziran ayında bitecek olan Nelsson için devre arasında teklif yapılması bekleniyor. Cimbom'a 2021-20222 sezonunda gelen başarılı stoper için gözünü karartan yetkililerin cazip bir teklif sunmaya hazırlandığı öne sürüldü.

Galatasaray'da bu sezon 8 resmi karşılaşmaya çıkan Danimarkalı yıldız için Okan Buruk'un da vereceği kararın çok önemli olduğu ortaya çıktı. Nelsson'a teklif yapılacağından haberdar olan başarılı teknik adam ve yönetimin nasıl bir karar vereceği ise merak konusu oldu.

Galatasaray Futbol Süper Lig Transfer Okan Buruk Danimarka Milli Futbol Takımı İtalya Serie A İngiltere Premier Lig