Suudi Arabistan'dan İlkay Gündoğan'a astronomik teklif! Karar verildi

İspanyol basını, Suudi Arabistan'dna bir kulübün İlkay Gündoğan için Barcelona'ya resmi teklif yaptığını fakat oyuncunun Ocak ayına kadar Barcelona'da kalacağını iddia etti.

Barcelona'da İlkay Gündoğan'ın geleceği belirsizliğini sürüyor. Monaco ile oynanan hazırlık maçında sakatlanan ve dünkü Valencia maçının kadrosuna dahil edilmeyen Türk asıllı Alman yıldız için bir Suudi Arabistna kulübünün Barcelona'ya resmi teklif yaptığı öne sürüldü.

SUUDİ ARABİSTAN'DAN TEKLİF

Todofichajes'te yer alan habere göre Barcelona'da kadroda düünülmeyen İlkay Gündoğan'a Suudi Arabistan'dan resmi teklif geldi. Habere göre finansal açıdan Barcelona'yı da tatmin eden teklifin ardından gözler İlkay Gündoğan'a çevrildi.

OCAK AYINA KADAR BARCELONA'DA KALACAK

Haberde İlkay Gündoğan'ın en azından Ocak ayına kadar Barcelona'da kalacağı belirtildi. Galatasaray ve Fenerbahçe'nin de gündeminde yer alan Alman yıldız geçtiğimiz günlerde İstanbul'a gelmiş ve Türkiye'ye transferinin bu yaz olmayacağını açıklamıştı.

İLKAY GÜNDOĞAN'IN BARCELONA PERFORMANSI

2023-2024 sezonunun başında Manchester City'den ayrılarak Barcelona'nın yolunu tutan İlkay Gündoğan, Katalan ekibinde geçtiğimiz sezon 51 maçta görev yapmış ve 5 gol atıp 14 asist yapmıştı. İlkay Gündoğan'ın Barcelona ile sözleşmesi 2025'te sona erecek. Ayrıca İlkay Gündoğan'ın sözleşmesinde 1 yıllık opsiyon maddesi de bulunuyor.

Galatasaray Fenerbahçe Transfer FC Barcelona