Rigas Skola - Galatasaray maçı NE ZAMAN? | Galatasaray Avrupa Ligi maçı saat kaçta? Hangi kanalda?

galatasaray rfs maçı canlı izle

UEFA Avrupa Ligi'nde heyecan devam ediyor. Galatasaray, Rigas Skola ile kozlarını paylaşacak. PAOK galibiyeti ile Avrupa Ligi'ne 3 puan ile başlayan Galatasaray, Rigas Skola'yı yenerek 2'de 2 ile devam etmek istiyor. Maçın yayın saati, kanalı ve muhtemel 11'leri futbolseverler tarafından araştırılıyor. Peki, Rigas Skola - Galatasaray maçı ne zaman? Saat kaçta ve hangi kanalda?

UEFA Avrupa Ligi'nde heyecan devam ediyor. Yeni formatında ilk sezonunu yaşayan Avrupa Ligi'nde Rigas Skola ile Galatasaray karşılaşacak. Maç ile ilgili tüm detaylar futbolseverler tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor. Peki, Rigas Skola - Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda canlı yayınlanacak?

RIGAS SKOLA - GALATASARAY MAÇI NE ZAMAN? SAAT KAÇTA VE HANGİ KANALDA?

Rigas Skola - Galatasaray maçı 3 Ekim Perşembe günü saat 19:45'te oynanacak. Müsabaka TRT 1'de canlı ve şifresiz yayınlanacak. Maçın canlı skoru ve tüm detaylarına kontraspor.com üzerinden ulaşabilirsiniz.

GALATASARAY'IN RIGAS SKOLA MAÇI MUHTEMEL 11'İ

Son olarak Kasımpaşa ile berabere kalan Galatasaray, Rigas Skola maçında daha farklı bir kadro ile çıkacak. Galatasaray'ın muhtemel 11'i şu şekilde; Günay, Kaan Ayhan, Davinson Sanchez, Abdülkerim Bardakcı, İsmail Jakobs, Gabriel Sara, Torreira, Barış Alper Yılmaz, Yunus Akgün, Mertens, Osimhen

İLK MAÇI FARKLI KAYBETTİ!

Galatasaray'ın UEFA Avrupa Ligi'nin 2. hafta maçında karşılaşacağı Rigas Skola, ilk maçında FCSB karşısında farklı kaybetmişti. Rigas Skola sahadan 4-1 mağlup ayrıldı.

RIGAS SKOLA - GALATASARAY MAÇI CANLI VE ŞİFRESİZ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Galatasaray UEFA Avrupa Ligi Victor Osimhen Barış Alper Yılmaz Canlı Maç İzle Canlı Skor