Rabiot, Manchester United'a transfer oluyor! Galatasaray'ın McTominay transferi için büyük fırsat

Manchester United, Juventus'la sözleşmesi sona eren Adrien Rabiot'u renklerine bağlamaya çok yakın. Manuel Ugarte'yi de kadrosuna katması beklenen Manchester United'ın Scott McTominay'ın takımdan ayrılmasına izin vermesi bekleniyor.

Manchester United, Juventus'la sözleşmesi sona eren Fransız yıldız Adrien Rabiot'u kadrosuna katmak için final görüşmelerini yapıyor. Liverpool ve Chelsea'nin de transfer listesinde yer alan Adrien Rabiot'un maddi taleplerini karşılamaya hazırlanan United, Manuel Ugarte transferini de tamamlayarak orta sahayı güçlendirmeyi planlıyor.

MCTOMINAY'A İZİN ÇIKABİLİR

İngiltere'nin yükselen yıldızı Kobbie Mainoo'yu da elinde bulunduran Manchester United'ın Manuel Ugarte ve Adrien Rabiot transferlerinin ardından Scott McTominay'ın takımdan ayrılmasına izin vermesi bekleniyor.

GALATASARAY İSTİYOR

Galatasaray, Okan Buruk'un transfer listesinin üst sıralarında bulunan Scott McTominay için Manchester United ile yeniden pazarlıklara başladı. İngiliz basınında yer alan haberlere göre Manchester United, McTominay için 25 milyon sterlin (30 milyon euro) talep ediyor.

Galatasaray'ın ise 15 milyon euronun yanı sıra bazı bonus maddeleri içeren teklifini Manchester United'a ilettiği öne sürüldü. Manchester United'ın Galatasaray'dan gelen bu teklifi geri çevirdiği aktarıldı.

FULHAM VE WEST HAM DA PEŞİNDE

Galatasaray'ın dışında Scott McTominay için İngiltere Premier Lig ekipleri Fulham ve West Ham United da nabız yokluyor. İki kulübün de McTominay için resmi tekliflerini Manchester United'a iletmesi bekleniyor.

Manuel Ugarte ve Adrien Rabiot transferlerini bitirmeyi hedefleyen Manchester United'ın transferlerin ardından McTominay'a izin vermesi beklenirken İskoç futbolcunun ilk tercihinin İngiltere olduğu vurgulandı.

TEN HAG 'TUTMAK İSTİYORUZ' DEMİŞTİ

Manchester United Teknik Direktörü Erik ten Hag, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada "Eğer bir sezonda 10 gol atar ve milli takımda da çok iyi bir performans gösterirseniz ilgi olması normaldir. McTominay'i tutmak istiyoruz çünkü bizim için çok önemli bir oyuncu. Geçen sezon bize neler katabileceğini gösterdi." şeklinde konuşmuştu.

Galatasaray Manchester United Transfer Scott McTominay