Nijerya'dan Galatasaray için Victor Osimhen iddiası: Yoğun görüşmeler var! Yaz aylarında anlaşma...

Galatasaray'ın sezon başında Napoli'den kiralık olarak kadrosuna kattığı Victor Oismhen sarı-kırmızılı formayla etkisini göstermeye başlasa da transfer iddiaları üst üste gelmeye başladı. Nijerya basını Galatasaray ile ilgili çarpıcı bir iddia ortaya attı.

Galatasaray'ın sezon başında Napoli'den kiraladığı Victor Osimhen, sarı-kırmızılı formayla etkisini göstermeye başlarken transfer iddiaları da peş peşe geliyor.

Daha önce yaptığı açıklamada Ocak ayında Galatasaray'dan ayrılmayacağının sinyallerini veren Osimhen için İngiltere Premier Lig devleri Chelsea ve Arsenal'in devrede olduğu iddia ediliyor. Ayrıca Juventus'un da Osimhen içni hamle yapabileceği haberleri İtalyan basınında her gün manşetleri süslüyor.

"ARSENAL VE CHELSEA OCAK AYINDA HAMLE YAPMAYACAK"

İngiltere'den Footbal Insider, Chelsea ve Arsenal'in mali sürdürülebilirlik ve FFP (Finansal Fair Play) kuralları gereği Ocak ayında Osimhen için hamle yapmayacağını haberleştirdi. İki kulübün de kış aylarında 81 milyon euroluk serbest kalma bedelini ödemek istemedikleri okuyuculara aktarıldı.

İTALYANLAR 'GALATASARAY DA İSTİYOR' DEDİ

İtalya'dan Corriere dello Sport ise geride bıraktığımız hafta çılgın bir iddia ortaya atarak Galatasaray'ın da Osimhen'in bonservisini almak isteyen kulüpler arasında olduğunu öne sürdü. Sarı-kırmızılıların, Napoli'ye serbest kalma bedelini ödeyebileceği kaydedildi.

NİJERYA'DAN BENZER İDDİA: GALATASARAY YOĞUN ÇABA HARCIYOR

Nijerya'nın en saygın haber portalı Punch, Galatasaray'ın Victor Osimhen'in bonservisini almak için yoğun çaba harcadığını haberleştirdi.

Godwin Aikigbe imzalı habere göre sarı-kırmızılılar, Osimhen'in bonservisini almak istese de Chelsea'nin yaz aylarında yapacağı teklifin bu görüşmeleri sekteye uğratabileceği aktarıldı.

Osimhen'in Antalyaspor'a attığı golü 'sanat eseri' olarak nitelendiren haberde şu ifadeler yer aldı:

"Sadece iki hafta önce Kıtalararası Derbi'de Fenerbahçe karşısında aldıkları sismik galibiyetin ardından teknik direktör Okan Buruk'un üzerindeki baskı önemli ölçüde azalmıştı. Ancak futbolun değişken ve kaypak doğası gereği, arka arkaya gelen çöküşlerin ardından Okan Buruk'un taktiksel ve koçluk zekası yeniden sorgulanmaya başlandı.

Osimhen'siz Galatasaray, Avrupa Ligi'nde Letonya ekibi Riga karşısında 2-0 öne geçip 2-2 berabere kaldı ancak geçtiğimiz Pazar günü Alanyaspor'u 1-0 mağlup ederek uluslararası tatile girerken iyi bir konuma geldi.

Eski Lille forveti Eylül ayında sezonun geri kalanı için Napoli'den kiralık olarak kulübe katıldı. Türk kulübü bu transferi kalıcı hale getirmek için yoğun çaba harcıyor ancak başta Chelsea olmak üzere taliplerinin sürekli baskısı bu çabayı boşa çıkarabilir."

Galatasaray Transfer Transfer Haberleri Son Dakika Victor Osimhen Chelsea