Nihat Kahveci'den Osimhen sözleri: Türk futbol tarihinin en büyük transferi demem

Haber Global ekranlarında yayınlanan Kontra programında konuşan Nihat Kahveci, Galatasaray'ın Victor Osimhen transferini değerlendirdi.

Osimhen transferini yorumlayan Nihat Kahveci'nin değerlendirmeleri şöyle;

Victor Osimhen transferinde emeği geçenleri tebrik ederim. Young Boys maçı öncesi oyuncunun gelme ihtimali yoktu. Türkiye'nin sınırları dışında her yerde manşet olacak bir haber. Marka değeri açısından da önemli. Oyuncuyla ilgili söylenebilecek olumsuz hiçbir şey yok. Mücadele ediyor, koşuyor, aidiyet duygusu var.

Napoli'de Maradona'nın yanına heykelini dikseler kimse neden heykelini diktiniz demez. Bu transferi başarısızlık üzerinden eleştirmemeliyiz. Türk futbol tarihinin en büyük transferi demem. Bu ülkeye Hagi, Drogba, Roberto Carlos, Guti, Van Persie geldi. Gelir 5 sene oynar burada, goller atar o zaman derim.

"Kerem Aktürkoğlu gidebileceği en iyi yere gitti"

Kerem Aktürkoğlu'nun istatistiklerine baktığımızda beklenenin üzerinde bir performans verdi. 10 üzerinden 8-9'luk da oynadı 10 üzerinden 2'lik oyunları da vardı. Avrupa'da gidebileceği en iyi takımlardan birine gitti. Canı gönülden başarılar diliyorum. Daha az baskı hissedecektir. Ben Galatasaray taraftarı olsam 'helal olsun' derim.

Galatasaray Son Dakika Transfer Spor Haberleri