Mourinho, Victor Osimhen hakkında konuştu! 75 milyon euro olsaydı...

Fenerbahçe teknik direktörü Jose Mourinho, Galatasaray'a transfer olan Victor Osimhen hakkında açıklamalarda bulundu.

Osimhen hakkında daha önce söylediğiniz şeyler var. Sanırım bazı problemleriniz var. Ne söylemek istersiniz? sorusuna Mourinho çarpıcı bir yanıt verdi.

HT Spor'a konuşan Jose Mourinho, "Victor Osimhen harika bir oyuncu. Eğer ben 70-75 milyon ödeme potansiyeli olan bir kulüpte olsaydım onu alırdım. Harika bir oyuncu. Tabii ki farklı koşullarda geldi. Ancak günün sonunda koşulların önemi yok. Önemli olan şey Galatasaray harika bir oyuncu aldı. Osimhen ile problemim yok. Tam tersi çok iyi ilişkim var. Ancak ona karşı her oynadığım maçta onunla konuşuyorum. Çünkü davranış biçimini beğenmiyorum. Kendini çok yere atıyor. Osimhen'e 'Bak sen Afrika'nın en iyi 2 oyuncusundan birisin. Sen ve Salah. Drogba, Eto'o, Weah vardı. Kendini bu kadar çok yere atamazsın' dedim." ifadelerini kullandı.

Dünyanın en iyi takımlarını çalıştırdınız. Neden Fenerbahçe, neden Türkiye? sorusuna Mourinho şu yanıtı verdi;

"Bence Fenerbahçe beni seçti. Ben sakin şekilde bekliyordum, analiz ediyordum. Farklı teklifler vardı. Farklı başkanlarla görüştüm. Motive edecek kararı vermek için acele etmiyordum. O dönem 3 başkan adayının hepsi benimle görüştü. Bu da kulübün beni ne kadar istediğini hissetmemi sağladı. Ali Koç ve Mario Branco bana bu kulübün hırslarını acılarını, yara izlerini ve hayallerini anlattı. Yeni bir ülke olması sebebiyle motiveydim. İngiltere, İtalya, Portekiz değil, burası yenilikti. Aynı zamanda kulübün zor bir dönemde olması hırsı vardı. Kulübün hayallerini iyi anlıyorum ve bu kulübün parçası olmak istiyorum."

Galatasaray Son Dakika Fenerbahçe Transfer Spor Haberleri