Kaan Ayhan: Küçük bir kaza geçirdim ama iyiyim

Şampiyonlar Ligi Play-Off Turu rövanşında Galatasaray, yarın sahasında Young Boys’u konuk edecek. RAMS Park’ta saat 22.00’de oynanacak karşılaşma öncesinde Galatasaray’ın tecrübeli futbolcusu Kaan Ayhan, Florya Metin Oktay Tesisleri’nde düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Milli futbolcu Kaan Ayhan, Galatasaray'ın hak ettiği Şampiyonlar Ligi'nde yer almasını istediklerini dile getirdi.

Önemli bir maça çıkacaklarını aktaran Kaan, "Hem iyi futbolumuz hem de skorla taraftarımızı mutlu edip, bu sezon da Şampiyonlar Ligi atmosferi yaşamak istiyoruz. Bunun için de hazırlıklarımız sürüyor. İnşallah elimizden gelen en iyi performansı sergileyip hak ettiğimiz Şampiyonlar Ligi'nde yer alırız." diye konuştu.

Geçen sezon yaşadığı sakatlığı tamamen atlattığını aktaran 29 yaşındaki futbolcu, "Sağlık durumunda hiçbir sıkıntı yok. İlk maçtan önce antrenmanda küçük bir kaza geçirdim ama sağlık durumumda bir sıkıntı yok. Çok iyi ve hazır durumdayım. Bu yüzden de yarınki maçı sabırsızlıkla bekliyorum." şeklinde görüş belirtti.

Kaan Ayhan, Turkcell Süper Kupa'da 5-0 kaybedilen Beşiktaş derbisi ile 3-2 kaybettikleri Young Boys maçının ardından karamsar bir atmosfer oluştuğunun söylenmesi üzerine şu ifadeleri kullandı:

"Son senelerde özellikle kırdığımız rekorlarla tüm camiada bir beklenti oluştu. Takım içinde de Mertens, Icardi gibi oyuncular bile böyle rekorlar yaşamamıştı. Belli beklentiler oldu. Özellikle taraftarımız haklı bir şekilde bekliyor. Beşiktaş maçı çok geride kaldı. Geçen sezonun şampiyonu ile kupa galibi karşılaştı. Bu, geçen sezonun kupasıydı. Bu sezon bizim için Hatayspor maçıyla başladı. Young Boys maçında istediğimiz skoru alamadık. Beklentileri biz yükselttik. Sezon yeni başlamasına rağmen yarın belki de sezonun en önemli maçına çıkacağız. Bunu da inşallah tüm takım arkadaşlarım biliyordur, anlamıştır. Ona göre de cevabı sahada vereceğiz."

Galatasaray UEFA Şampiyonlar Ligi Son Dakika Spor Haberleri