Galatasaray'ın sağ bek transferine Trabzonspor engeli!

Guela Doue, Zeki Çelik, Kabore, Jelert, Ebosele, Kumbedi, Mazraoui, Assingnon ve Wan Bissaka gibi sağ bekleri gündemine almasına rağmen transferde henüz somut bir adım atamayan Galatasaray'ın Benfica'nın yıldızı Alexander Bah'a talip olması sarı kırmızılı cephede heyecana yol açtı.

Gerek Benfica, gerekse Danimarka Milli Takımı'nda oynadığı futbolla bir hayli dikkat çeken Bah için Cenk Ergün'ün başkan Rui Costa ile görüştüğü belirtilirken, Costa'nın 26 yaşındaki futbolcu için 20 milyon euro bonservis bedeli belirlemesi Ergün-Hatipoğlu ikilisine geri adım attırdı.

Alexander Bah transferinde Trabzonspor detayı Galatasaray camiasını oldukça şaşırttı. Meuneir'in Lille'le anlaşmasının ardından Pedro Malheiro'yu açıklayan bordo mavililerin oyuncuyu Benfica'ya kaptırmadığı ortaya çıkarken, Malheiro'da başarısız olan Portekiz devinin bu yüzden Bah'ı Cimbom'a bırakmadığı belirtildi.

Elinde sadece bir tane sağ beki bulunan tecrübeli teknik direktör Roger Schmidt'in Alexander Bah'ı satışına izin vermediği belirtilirken, Alman çalıştırıcının Rui Costa'ya "Eğer Malheiro'nun Trabzonspor'a imza atmasına engel olabilseydik Bah'ın gidişine izin verebilirdim, fakat bu saatten sonra oyuncuyu bırakmamız artık imkansız' dediği bildirildi.

Galatasaray Transfer Trabzonspor