Galatasaray'dan sürpriz transfer! Peşinde 9 kulüp var...

Süper Lig'de son iki sezonun şampiyonu Galatasaray, sürpriz bir transferi bitirmeye hazırlanıyor. Sarı-kırmızılılar, Fransa'da St. Etienne forması giyen 23 yaşındaki Aimen Moueffek'i kadrosuna katmak istiyor.

Son iki sezonun Süper Lig şampiyonu olan ve 2024-25 sezonuna da büyük hedeflerle başlayan Galatasaray, yeni transferlerle kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor. Bu doğrultuda geniş bir transfer listesi hazırlayan kurmaylar, maddi açıdan düşünüp bununla birlikte kendilerine fayda sağlayacak uygun isimler üzerinde hummalı bir çalışmalı halinde...

Görüşmelerin devam ettiği ve bazı ön anlaşmaların da yapıldığı bu süreçte sürpriz bir isim basına sızdı. Sarı-kırmızılılar beklenmedik ve gündemde olmayan bir ismi kadrosuna katmaya hazırlanıyor...

Galatasaray'ın peşinde olduğu o isim Faslı futbolcu Aimen Moueffek... 23 yaşındaki oyuncuyla temasa da geçildi. Fransız ekibi St. Etienne ile sözleşmesi sona eren ve şu anda serbest durumda olan Aimen Moueffek, çok yönlülüğüyle dikkat çekiyor. Faslı futbolcu, geçtiğimiz sezon merkez orta saha, on numara, ön libero, sağ bek ve orta sahanın sağında olmak üzere toplam 5 farklı pozisyonda forma giydi.

Sabah gazetesinin haberine göre, Galatasaray, Aimen Moueffek'in transferinde imza aşamasına geldi. Faslı futbolcunun transferi için cüzi bir imza parası ödeneceği belirtiliyor. Galatasaray'ın yanı sıra 9 kulübün daha 23 yaşındaki futbolcunun peşinde olduğu ifade ediliyor.

Geride bıraktığımız sezonda toplam 38 maça çıkan Aimen Moueffek, sahada 2120 dakika kaldı. Bu süre zarfında 4 gol ve 2 asistlik performans sergileyen Faslı futbolcu, çok yönlülüğü ve yetenekleriyle dikkatleri üzerine çekti.

Futbol Galatasaray Transfer Süper Lig