Galatasaray'dan flaş transfer açıklaması! İbrahim Hatipoğlu isim verdi: Kısa sürede duyuracağız

Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Hatipoğlu transfere dair önemli açıklamalarda bulundu. Hatipoğlu, "Kısa süre içinde transferi açıklayacağız." dedi.

Yeni sezon hazırlıklarının ikinci etabı için yeniden Avusturya'ya giden Galatasaray'da flaş gelişmeler yaşanıyor... Transferde yavaş ilerleyen ve nokta atışı yapmak isteyen sarı-kırmızılı yönetim, Kieran Trippier ile ilgileniyor haberlerine de açıklama yaptı.

HATİPOĞLU, TRIPPIER'İ YALANLADI

Uzun süre Guela Doue ile temasta olan, hem Rennes’le hem de oyuncuyla anlaşan Galatasaray, oyuncunun menajerinin sürekli artan talepleri nedeniyle transferden vazgeçmişti.

Sağ bek arayışında olan sarı kırmızılılar için İngiliz basını Kieran Trippier'i yazdı. Ancak Galatasaray Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Hatipoğlu iddiaları yalanladı.

"KISA SÜREDE AÇIKLAYACAĞIZ"

Radyospor'a konuşan Hatipoğlu, "Trippier gündemimizde yok. Şu an görüşme halinde olduğumuz 3 sağ bek var. Bunlardan biri Kopenhag'tan Elias Jelert. Kısa sürede sağ bek transferini açıklayacağız'' dedi.

WENDEL ADIM ADIM CİMBOM'A

Öte yandan Galatasaray Wendel'in transferi için Zenit ile temaslarını sürdürüyor. Oyuncuyla anlaşan sarı kırmızılılar, bonservis konusunda Rus kulübünü ikna etmeye çalışıyor. Galatasaray yönetimi, bu hafta yapılacak görüşmelerden sonuç alamazsa, orta saha transferi için alternatif isimlere yönelecek.

WENDEL'İN PERFORMANSI

Wendel, Zenit'in dün oynadığı Krylya Sovetov maçında 86 dakika saha kaldı. 26 yaşındaki oyuncu, maçı 2 asistle tamamlarken Zenit sahadan 4-0'lık galibiyetle ayrıldı.

Brezilyalı orta saha kariyerinde Sporting ve Fluminense formalarını da giydi.

Galatasaray Transfer