Galatasaray'dan Carney Chukwuemeka harekatı! Fabrizio Romano transferdeki son durumu aktardı

Galatasaray, Chelsea'nin genç orta saha oyuncusu Carney Chukwuemeka ile ilgileniyor. Dünyaca ünlü gazeteci Fabrizio Romano transferdeki son durumu aktardı.

Nicola Zalewski için günlerdir Roma'da bulunan Galatasaray yönetimi bir yandan orta saha transferi için de girişimlerini sürdürüyor. Club Brugge'dan Onyedika ve Eintracht Frankfurt'tan Ebimbe'yi listesinde bulunduran sarı-kırmızılılar, Chelsea'nin 20 yaşındaki orta sahası Carney Chukwuemeka'yla da yakından ilgileniyor.

İNGİLİZ BASINI DUYURDU

İngiltere'den TEAMtalk geçtiğimiz günlerde Galatasaray'ın Chukwuemeka ile yakından ilgilendiğini ve temasların başladığını iddia etmişti.

Chelsea Teknik Direktörü Enzo Maresca'nın planlarında yer almayan genç futbolcunun Türkiye'ye transfer olma konusunda endişeli odluğu fakat Chelsea'nin tekliflere açık olduğu vurgulandı.

FABRIZIO'DAN FLAŞ İDDİA: CHELSEA KİRALAMAK İSTEMİYOR

CaughtOffside'a özel olarak konuşan Romano, Chelsea'nin genç yıldızı kiralık değil bonservisiyle göndermeyi planladığını söyledi.

Fabrizio Romano şunları aktardı:

"Bazı temaslara rağmen şu ana kadar Galatasaray'la Chukwuemeka konusunda somut bir görüşme yapıldığından haberdar değilim.

Chelsea her zaman Carney'i sadece kalıcı bir anlaşma için uygun gördü, kiralık olarak değil... Bu yüzden tek yol Chelsea yönetiminin fikrini değiştirmek ancak bu şu ana kadar gerçekleşmedi."

Galatasaray Transfer