Galatasaray'da Wilfried Zaha endişesi! Sözleşme feshi kapıda...

Galatasaray'ın sezon başında Lyon'a kiralık olarak gönderdiği Wilfried Zaha, Fransız ekibinde de dikiş tutturamadı. Fildişili futbolcu, disiplinsiz hareketleri nedeniyle kadro dışı bırakıldı. 31 yaşındaki oyuncunun devre arasında Galatasaray'a geri dönme ihtimali ise Cimbom'da endişeye neden oldu.

Galatasaray'ın Lyon'a kiraladığı Wilfried Zaha baş ağrıtmaya devam ediyor. Sarı-kırmızılılar sezon başında yarattığı problemler nedeniyle Fildişi yıldızı Fransız ekibine göndermişti. Ancak Zaha orada da rahat durmadı. Lyon'a gittiği günden bu yana performansı tartışma konusu olan yıldız futbolcu disiplinsiz hareketlerinin ardından kadro dışı bırakıldı.

FLORYA YOLU GÖZÜKTÜ!

Takvim'in haberine göre, Zaha'nın idman programına uymadığı ve bu nedenle böyle bir karar aldığı belirtiliyor. Fransız basınına göre yeni gelişmeler Galatasaray'ın bir hayli canını sıkacak. Çünkü Lyon'un Zaha ile yapılan kiralık anlaşması da feshedeceği öne sürülüyor. Bu durumda yıldız futbolcunun Ocak ayında sarı-kırmızılı takıma geri dönmesi gündeme gelecek.

Galatasaray Futbol Süper Lig Fransa Ligue 1 Lyon