Galatasaray'da tarihi Beşiktaş yenilgisinin ardından flaş ayrılık kararı!

Haber Global spor yorumcusu Burhan Can Terzi, Beşiktaş yenilgisinin ardından gönderilecek oyuncularda listenin daha da genişlediğini aktardı. Burhan Can Terzi, Zaha ve Ziyech'in teklif gelmesi halinde satış listesine konulabileceğini aktardı.

Galatasaray'da tarihi Beşiktaş hezimetinin yankıları sürüyor. Haber Global spor yorumcusu Burhan Can Terzi, sarı-kırmızılılarda 5-0'lık yenilginin ardından ayrılacak isimler hakkında bilgiler verdi.

"ZAHA VE ZIYECH AYRILABİLİR"

Burhan Can Terzi, Okan Buruk'un Wilfried Zaha hakkında yaptığı açıklamaların ardından Fildişili futbolcunun psikolojik olarak takımdan uzaklaştığını aktararak yıldız oyuncunun takımdan ayrılabileceğini söyledi.

Burhan Can Terzi, "Liste değişiyor olabilir. Ziyech ve Zaha'yla ilgili net bir sonuca varılamadı ama Galatasaray'ı tatmin edecek teklif de olmamıştı. Zaha ve Ziyech'i satmak isteyeceklerdir. En azından birini satmak isteyeceklerdir. Zaha'da bundan sonra nasıl bir yol izlenecek. Okan hocanın direkt olarak söylemese de soruya karşılık verdiği cevap Zaha'nın psikolojik olarak takımdan uzaklaşmasına neden olmuştur." dedi.

"ZIYECH'İN ÜZERİNE PLAN YAPILMAZ"

Hakim Ziyech'in sezon boyunca güvenilir bir isim olmadığını ifade eden Burhan Can Terzi, "Bundan sorna Zaha ile hoca arasında kimyanın tutması çok zor. Ziyech'in istikarsızlığı sezon boyu üzerine plan yapılmayacak bir oyuncu olduğunu gösteriyor. Galatasaray teklif bulabilirse iki oyuncudan da çıkabilir." şeklinde konuştu.

"ABDÜLKERİM VE KEREM'E TEKLİFLER VAR"

Abdülkerim Bardakcı'ya gelen teklifi ve yolların ayrılması planlanan diğer oyuncular hakkında bilgiler veren Burhan Can Terzi, "Diğer taraftan Abdülkerim'e teklif var ama şu an yerli stoper olması sebebiyle çok gözden çıkarılabilecek bir oyuncu değil. 5-6 milyon euro veya o civarda bir teklifle gidebilir özellikle Suudi Arabistan'dan çok ciddi teklifler var. Kerem Aktürkoğlu'na da teklifler geliyor. Bir stoper satışına bağlı olarak üst düzey bir stoper alınabilir. Köhn'ün önüne bir sol bek alınabilir. Sergio Oliveira ve Leo Dubois gönderilecekler listesinde. Planlama buna göre yapıldı. Bu oyuncuları göndermek şu an için Galatasaray için çok büyük başarı olacak." dedi.

Galatasaray Transfer