Galatasaray'da Derrick Köhn, 8 milyon euroya Spartak Moskova'ya imza atıyor

Galatasaray'da beklenen ayrılık gerçekleşmek üzere. Spartak Moskova bonuslar dahil 8 milyon euroya Derrick Köhn'ü kadrosuna katıyor.

Süper Kupa'daki Beşiktaş derbisinde sergilediği futbolla büyük eleştiri toplayan Galatasaray'da Derrick Köhn, Spartak Moskova'ya imza atıyor.

Hürriyet'in haberine göre Spartak Moskova, bonuslar dahil 8 milyon euroya Gana asıllı Alman futbolcuyu kadrosuna katmak üzere. Okan Buruk'un Köhn'ün ayrılığına onay verdiği ve transferin kısa süre içinde resmiyet kazanacağı belirtildi.

Galatasaray'ın sol bek transferi için de düğmeye bastığı ve Köhn'ün ayrılığının resmileşmesinin ardından sol bek transferinin de resmen açıklanması bekleniyor.

HANNOVER KRİZ ÇIKARDI

Alman basınında yer alan habere göre FIFA, Galatasaray'a 2.5 milyon euroluk ödemeyi gerçekleştirmek için belli bir süre verecek ve ödemenin gerçekleşmemesi halinde sarı-kırmızılılar, Avrupa kupalarından men edilme tehlikesiyle karşı karşıya kalacak.

GALATASARAY GÖNDERMEK İSTİYOR!

Galatasaray'da performansıyla büyük eleştiri toplayan Derrick Köhn'ün takımdan ayrılması gündemde. Spartak Moskova'nın Gana asıllı Alman futbolcu için Galatasaray'a 8 milyon euro önderdiği fakat sarı-kırmızılıların Köhn için 12 milyon euro talep ettiği öne sürüldü. Galatasaray'ın Köhn ile yollarını ayırması ve sol bek pozisyonuna yeni bir isim transfer etmesi bekleniyor.

KÖHN'ÜN GALATASARAY PERFORMANSI

2023-2024 sezonunun ara transfer döneminde Galatasaray'a transfer olan Derrick Köhn, sarı-kırmızılı formayla tüm kulvarlarda 16 resmi müsabakada görev yaptı. Alman futbolcu söz konusu maçlarda 1 gol atıp 2 asist yaptı.

Galatasaray Galatasaray Transfer