Galatasaray maçı NE ZAMAN? | Galatasaray - Elfsborg maçı saat kaçta? GS maçı hangi kanalda? Şifresiz yayın mı?

Galatasaray - Elfsborg maçı canlı izle

Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi'nde Elfsborg ile karşılaşacak. RAMS Park Stadyumu'nda oynanacak maç heyecanla bekleniyor. Galatasaray - Elfsborg maçında Slovenya Futbol Federasyonundan hakem Matej Jug düdük çalacak. Maçın yayın saati, kanalı, muhtemel 11'ler, hakem kadrosu ve birçok detay futbolseverler tarafından araştırılıyor. Peki, Galatasaray - Elfsborg maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda canlı yayınlanacak?

UEFA Avrupa Ligi'nde heyecan başlıyor. Temsilcimiz Galatasaray, İsveç temsilcisi Elfsborg ile kozlarını paylaşacak. Galatasaray, İsveç temsilcisini yenerek Avrupa Ligi'nde kritik maçtan galip ayrılmayı hedefliyor. Birçok taraftarın maçı canlı ve şifresiz izlemek istediği bu müsabakanın yayın bilgileri, muhtemel 11'leri, hakem kadrosu ve tüm detayları araştırılıyor. Peki, Galatasaray - Elfsborg maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda canlı yayınlanacak?

GALATASARAY - ELFSBORG MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA VE HANGİ KANALDA CANLI YAYINLANACAK?

Galatasaray - Elfsborg maçı 23 Ekim Perşembe günü saat 17:30'da oynanacak. Müsabaka TRT 1'de canlı ve şifresiz yayınlanacak.

GALATASARAY ELFSBORG MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

FERNANDO MUSLERA CEZALI ISMAIL JAKOBS SAKAT

Galatasaray'da kaptan Fernando Muslera, Elfsborg müsabakasında kırmızı kart cezasından dolayı olmayacak. Young Boys ile oynadıkları UEFA Şampiyonlar Ligi play-off rövanşında maçında kırmızı kart görmesinden dolayı UEFA'dan 3 maç men cezası alan Muslera, PAOK ve RFS maçlarında yer almadı. Uruguaylı file bekçisinin yerine kalede yine Günay Güvenç olacak. Sarı-kırmızılılarda ayrıca Macar futbolcu Roland Sallai UEFA listesinde olmadığı için, Senegalli futbolcu Ismail Jakobs da sakatlığından dolayı kadroda olmayacak.

MATEJ JUG DÜDÜK ÇALACAK

Galatasaray - Elfsborg karşılaşmasını Slovenya Futbol Federasyonu'ndan Matej Jug yönetecek. Jug'un yardımcılıklarını Matej Zunic ile Manuel Vidali yapacak. Maçın 4. hakemi ise Mihael Antic olacak. VAR'da Alen Borosak, AVAR'da da Asmir Sagrkovic görev yapacak

GALATASARAY UEFA AVRUPA LİGİ MAÇ PROGRAMI

23 Ekim l Galatasaray - Elfsborg
7 Kasım l Galatasaray - Tottenham
29 Kasım l Alkmaar - Galatasaray
12 Aralık l Malmö - Galatasaray
21 Ocak l Galatasaray - D.Kiev
30 Ocak l Ajax - Galatasaray

//
Galatasaray UEFA Avrupa Ligi Mauro Icardi