GALATASARAY MAÇI CANLI ŞİFRESİZ İZLE | Rigas Skola (RFS) - Galatasaray maçı sat kaçta? Hangi kanalda? - Muhtemel 11'ler

rfs galatasaray maçı canlı izle

UEFA Avrupa Ligi'nde ülkemizi temsil eden Galatasaray, Letonya temsilcisi Rigas Skola ile deplasmanda kozlarını paylaşacak. Daugavas Stadyumu'nda oynanacak maç heyecanla bekleniyor. Galatasaray'da Muslera, Victor Osimhen, Sallai ve Hakim Ziyech kadroda yer almıyor. Futbolseverler maçın yayın saatini, kanalını ve muhtemel 11'lerini merak ediyor. Peki, Rigas Skola (RFS) - Galatasaray maçı sat kaçta? Hangi kanalda? Maç TRT 1'de mi? Şifresiz mi?

UEFA Avrupa Ligi'nde heyecan devam ediyor. Yeni formatında ilk sezonunu yaşayan Avrupa Ligi'nde Rigas Skola ile Galatasaray karşılaşacak. Maç ile ilgili tüm detaylar futbolseverler tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor. Peki, Rigas Skola - Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda canlı yayınlanacak?

RIGAS SKOLA - GALATASARAY MAÇI NE ZAMAN? SAAT KAÇTA VE HANGİ KANALDA?

Rigas Skola - Galatasaray maçı 3 Ekim Perşembe günü saat 19:45'te oynanacak. Müsabaka TRT 1'de canlı ve şifresiz yayınlanacak. Maçın canlı skoru ve tüm detaylarına kontraspor.com üzerinden ulaşabilirsiniz.

GALATASARAY'IN RIGAS SKOLA MAÇI MUHTEMEL 11'İ

Son olarak Kasımpaşa ile berabere kalan Galatasaray, Rigas Skola maçında daha farklı bir kadro ile çıkacak. Galatasaray'ın muhtemel 11'i şu şekilde; Günay, Kaan Ayhan, Davinson Sanchez, Abdülkerim Bardakcı, İsmail Jakobs, Gabriel Sara, Torreira, Barış Alper Yılmaz, Yunus Akgün, Mertens, Icardi

İLK MAÇI FARKLI KAYBETTİ!

Galatasaray'ın UEFA Avrupa Ligi'nin 2. hafta maçında karşılaşacağı Rigas Skola, ilk maçında FCSB karşısında farklı kaybetmişti. Rigas Skola sahadan 4-1 mağlup ayrıldı.

ASLAN 15 MAÇIN 13'ÜNĞ KAYBETMEDİ

Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi'nde yaptığı son 15 müsabakanın 13'ünde rakiplerine boyun eğmedi. Sarı-kırmızılı takım, 2021-2022 sezonuyla başlayan süreçte "Kupa 2"de 15 karşılaşmaya çıktı. Galatasaray, söz konusu maçların 7'sini kazanırken 6'sından beraberlikle ayrıldı. "Cimbom" sadece 2 maçta rakiplerinin üstünlüğünü engelleyemedi.

SLOVAK HAKEM GLOVA YÖNETECEK

Müsabakada Slovakya Futbol Federasyonundan hakem Filip Glova düdük çalacak. Glova'nın yardımcılıklarını Daniel Polacek ve Peter Bednar yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi Lukas Dzivjak olacak. Video Yardımcı Hakem odasında Michal Ocenas görev alacak.

KALEDE GÜNAY YER ALACAK!

Galatasaray'ın kalesini tecrübeli file bekçisi Günay Güvenç koruyacak. Takım kaptanı Fernando Muslera, İsviçre temsilcisi Young Boys ile UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turu rövanşında oynanan müsabakada gördüğü kırmızı kart nedeniyle 3 maç ceza aldı. Cezasının ilk maçını PAOK müsabakasında çeken Uruguaylı kaleci, RFS karşılaşmasında da forma giyemeyecek. Muslera'nın yokluğunda Galatasaray'ın kalesinde Günay Güvenç görev yapacak. 33 yaşındaki file bekçisi, 3-1 kazanılan PAOK maçında yaptığı kritik kurtarışlarla kalesinde güven vermişti.

GALATASARAY'DA 6 EKSİK!

Galatasaray'da sakatlığı süren Victor Osimhen, Hakim Ziyech ile UEFA listesinde adı olmayan Eyüp Aydın, Gökdeniz Gürpüz ve yeni transfer Roland Sallai, RFS'ye karşı sahaya çıkamayacak. Cezası olan Muslera da maçta yer alamayacak.

RIGAS SKOLA - GALATASARAY MAÇI CANLI VE ŞİFRESİZ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Galatasaray Fernando Muslera Mauro Icardi Okan Buruk UEFA Avrupa Ligi Victor Osimhen