FENERBAHÇE GALATASARAY MAÇI CANLI | FB - GS derbi maçı saat kaçta? Hangi kanalda?

fenerbahçe galatasaray derbi maçı canlı izle

Trendyol Süper Lig'de heyecan devam ediyor. Fenerbahçe ile Galatasaray, 6. haftada oynanacak maçta karşı karşıya gelecek. Ülker Stadyumu'nda oynanacak maç heyecanla bekleniyor. Derbiyi Atilla Karaoğlan yönetecek. Maçın muhtemel 11'leri, hakem kadrosu, yayın bilgileri ve eksikler merak ediliyor. Peki, Fenerbahçe - Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda canlı yayınlanacak? İşte detaylar...

Fenerbahçe - Galatasaray derbi maçı canlı takip etmek için tıklayın...

Trendyol Süper Lig'de derbi heyecanı yaşanıyor. 6. hafta maçında Fenerbahçe, Galatasaray'ı ağırlayacak. Ülker Stadyumu'nda tıklım tıklım dolu tribünlere karşı oynanacak mücadelede hakem Atilla Karaoğlan düdük çalacak. Galatasaray'da Icardi'nin durumu maç saatinde netlik kazanacak. Hakim Ziyech'in sakatlığı ise sürüyor. Fenerbahçe'de Osayi Samuel'in de maçta süre alıp almayacağı netlik kazanmadı. Müsabaka öncesinde futbolseverler tüm detayları araştırıyor. Özellikle muhtemel 11'ler, Fenerbahçe - Galatasaray derbi hakemi, VAR hakemi, maçın yayın bilgileri ve derbi canlı anlatımı merak ediliyor. Peki, Fenerbahçe - Galatasaray derbi maçı canlı saat kaçta? Hangi kanalda?

FENERBAHÇE - GALATASARAY MAÇI NE ZAMAN? SAAT KAÇTA? FB GS MAÇI HANGİ KANALDA?

Ülker Stadyumu'nda oynanacak dev derbi 21 Eylül Cumartesi günü saat 20:00'de başlayacak. Müsabaka beIN Sports 1'de canlı yayınlanacak. Fransa, Amerika, Kanada, İspanya, Portekiz, Hırvatistan, Slovenya, Sırbistan, Arnavutluk gibi ülkeler maçı canlı yayınlayacak.

FENERBAHÇE - GALATASARAY MAÇI MUHTEMEL 11'LERİ

Fenerbahçe: Livakovic, Mert Müldür, Çağlar, Djiku, Oosterwolde, Fred, İsmail, Tadic, Szymanski, Maximin, Dzeko

Galatasaray: Muslera, Kaan Ayhan, Davinson Sanchez, Abdülkerim Bardakcı, İsmail Jakobs, Torreira, Gabriel Sara, Barış Alper Yılmaz, Mertens, Roland Sallai, Victor Osimhen

TARİHİN EN DEĞERLİ KADROLARI SAHADA OLACAK!

Transfermarkt internet sitesinde yer alan verilere göre iki takımında kadro değeri zirve noktasında yer alıyor. Fenerbahçe 231,35 milyon euro piyasa değerinde kadrosuyla maça ev sahipliği yapacak. Galatasaray ise 288,45 milyon euro piyasa değeri ile sahada olacak.

FENERBAHÇE'DE EKSİKLER

Fenerbahçe'de Galatasaray maçı öncesinde 1 eksik bulunuyor. Sakatlığını atlatan Djiku maçta süre alabilecek. Milli takımda sakatlanan Osayi Samuel'in ise durumu belirsiz ancak maçta süre alması beklenmiyor.

GALATASARAY'DA EKSİKLER

Galatasaray'da da Fenerbahçe gibi 1 eksik bulunuyor. Saha çalışmalarına başlayan Hakim Ziyech tam olarak sakatlığını atlatmadı ve maçta süre alması beklenmiyor.

GÖZLER YENİ TRANSFERLERDE

Hem ev sahibi Fenerbahçe'de hem Galatasaray'da gözler yeni transferlere çevrildi. Fenerbahçe'de forma bekleyecek olan Kostic ve Amrabat, Galatasaray'da ise Jakobs, Osimhen ve Sallai'nin performansı merak ediliyor.

DERBİ HEYECANINI İKİ TAKIMDA DA YAŞADILAR!

Birçok oyuncu, futbolculuk hayatında iki takım formasını da giyme şansını buldu.

Son dönemde iki takımda da oynayan futbolcular şunlar:

Raşit Çetiner, Güngör Tekin, Erdoğan Arıca, Engin Verel, Mehmet Oğuz, Erhan Önal, Arif Kocabıyık, İlyas Tüfekçi, Tanju Çolak, Semih Yuvakuran, Selçuk Yula, Hasan Vezir, Benhur Babaoğlu, Elvir Boliç, Sedat Balkanlı, Saffet Sancaklı, Ahmet Yıldırım, Sergen Yalçın, Emre Aşık, Fatih Akyel, Elvir Baliç, Haim Michael Revivo, Abdullah Ercan, Mehmet Yozgatlı, Stjepan Tomas, Servet Çetin, Emre Belözoğlu, Caner Erkin, Kazım Kazım, Mehmet Topal, Burak Yılmaz, Olcan Adın, Serdar Aziz, Şener Özbayraklı, Tolga Ciğerci, Garry Rodrigues, Sinan Gümüş, Emre Mor.

FENERBAHÇE - GALTASARAY DERBİSİ EN GOLLÜ MAÇLAR

Fenerbahçe ile Galatasaray arasındaki en gollü maçlarda, penaltılar dışında sporseverler toplam sekizer gol gördü.

Ali Sami Yen Stadı'nda 5 Haziran 1983'te yapılan lig maçında rakipler 4-4 berabere kaldı. İki takım arasında 7 Şubat 2001'de oynanan Türkiye Kupası yarı final karşılaşması da 4-4 sonuçlandı.

Galatasaray Fenerbahçe Süper Lig Jose Mourinho Okan Buruk Canlı Maç İzle Canlı Skor