Erden Timur yeni yönetimde neden olmayacak?

Galatasaray'da başkanlık seçimi için geri sayım sürerken Sportif A.Ş. Başkanvekili Erden Timur'u ikna çalışmaları da devam ediyor. Timur'un yeni yönetimde olmayacağı belirtilirken bunun nedenleri merak konusu oldu.

Galatasaray, Trendyol Süper Lig'de şampiyonluk için geri sayıma geçerken bir yanda da kulüpte başkanlık seçimi heyecanı yaşanıyor. Dursun Özbek ve Süheyl Batum'un yarışacağı seçimlerde, bir önemli faktör de Erden Timur... Sportif A.Ş. Başkanvekili Erden Timur, Dursun Özbek'in yönetiminde yer almak istemediğini söylerken Timur'u ikna çalışmaları da sürüyor.

Haber Global Spor Yorumcusu Burhan Can Terzi, Erden Timur konusuyla ilgili merak edilenleri Kontra canlı yayınında açıkladı:

"NET BİR ŞEKİLDE GİRMEYECEĞİNİ SÖYLEDİ"

Hiç kimse net olarak neden girmeyeceğini bilmiyor. Erden Timur bize net bir şekilde girmeyeceğini söyledi. Bize söylediği, ailesiyle vakit geçirmek istediği... İki tane olay var. Erden Bey'in birinci ağızdan söylediği. O da, ailesiyle vakit geçirmek istemesi. İkincisi de Florya arazisindeki anlaşmazlık durumu. Kendisi, bu Florya arazisindeki anlaşmazlığı söylemiyor. Ailesiyle vakit geçirmek istediği için yönetimde olmak istemediğini söylüyor."

Galatasaray